LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Officielt: Esbjerg henter Mads Hvilsom

| International | 26 kommentarer
Officielt: Esbjerg henter Mads Hvilsom
Foto: Esbjerg fB
Mads Hvilsom fortsætter karrieren i Esbjerg, hvor han i første omgang lejes i et år, inden han hentes permanent til klubben fra sommeren 2017.

Den tidligere Hobro-topscorer Mads Hvilsom fortsætter sin karriere i Esbjerg, hvor han genforenes med sin tidligere træner Jonas Dal.

Hvilsom hentes i første omgang til klubben på en lejeaftale fra tyske Braunschweig, inden han fra sommeren 2017 rykker til klubben permanent.

- Mads er en hårdtarbejdende, loyal og ydmyg spiller, der kender sine styrker og begrænsninger og ved, hvornår han skal slå til. Når han får chancen, scorer han, og han er villig til at investere i at opsøge scoringsmuligheder, som de færreste havde set. Han fik tillid og spillede mange kampe i Hobro, og han betalte tilbage, siger Jonas Dal til Esbjergs hjemmeside.

Hvilsoms kontrakt med Esbjerg fra 2017 gælder til sommeren 2019.

Stream Brøndby IF – Esbjerg fB på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr

26 kommentarer

TjæreborgLegenden 14:07          
Hvorfor lejes han først ud, hvorefter han så bliver købt permanent fra 2017? Køber de ham på en fri transfer så?
Benjaminbb 14:09          
Jeg tænker det må være noget lønmæssigt. Stærkt køb af Esbjerg!
Piratfisk 14:11          
Du kan dårligt købe en spiller, der er på fri transfer (Hvilsom har kontraktudløb i 2018). Det handler vel om, at EfB først kan betale en transfersum til næste sommer.
resiarlleh 14:11          
sikkert fordi tyskerne vil af med ham, men nok ikke tror der kommer nogen som vil betale for ham.

i stedet for at opløse kontrakten, som sikkert udløser noget økonomisk kompensation til Mads, har man gentleman-ish sikkert, aftalt at han lejes og dermed overtager EfB ansvaret efterfølgende.

Han spiller sin kontrakt ud via udleje og tyskerne får frigjort noget økonomi
3kroner 14:18          
En leasingaftale med andre ord ;-)
KudosTokens 14:29          
Underligt. Det skriger langt væk af at Esbjerg ikke har råd til at købe ham nu. Og SKAL de så købe ham i 2017, eller er det bare en købsoption?
Hvad hvis han flopper totalt?
SiDooN 14:45          
Efter som Esbjerg hentede kapital til driften tidligere på sommeren, er aftalen nok lavet for ikke at belaste likviditeten yderligere. Det virker som en fornuftig idé at gøre det på den måde. Så er spørgsmålet vel bare, om det er en option de har lavet, eller de har forpligtet sig til at købe ham til næste sommer?

Men hensyn til Mads Hvilsom, er det vel lidt en lottokupon. Han har hel sikkert vist sit værd for Hobro, men det var, også en sæson hvor næsten alle Hobrospillere overpræsterede. Det bliver spændende at følge :)
Torsdag 25. april
Onsdag 24. april