LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Officielt: FC Nordsjælland sælger Bruninho

| Superligaen Grundspil | 16 kommentarer
Officielt: FC Nordsjælland sælger Bruninho
Foto: Getty Images
FC Nordsjælland har som ventet solgt Bruninho til den kinesiske klub Guangzhou R&F F.C. Brasilianeren nåede kun et halvt år i Farum-klubben.

FC Nordsjælland bekræfter, at de har solgt den brasilianske angriber Bruninho til den kinesiske klub Guangzhou R&F F.C.

Angriberen har gennem flere dage været sat i forbindelse med et skifte, hvor flere medier har nævnt en salgssum på op til 20 millioner kroner. FC Nordsjælland melder intet om prisen, men kalder det et stort salg, og at budet var stort til at sige nej.

– Det har ikke været noget nem beslutning at skulle sælge Bruninho, som har imponeret os alle på den korte tid han har været i klubben. Der er dog også de økonomiske overvejelser, og her må vi sige at dette tilbud er et som vi ikke kan takke nej til, som gør det til en af de bedste transfers i klubbens historie.

- Transferen er det perfekte afsæt for det det nye projekt, og giver os muligheden for at kunne tage de rigtige beslutninger for at sammensætte det rigtige hold uden at være tvunget til yderligere salg, siger sportschef Carsten V. Jensen til FCN.dk.

Brunhino nåede 16 kampe i FCN-trøjen, hvor det blev til ni mål.

Se Manchester United - Manchester City Stream live på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Søren Frederiksen

16 kommentarer

nno89 13:58          
Man må bare sige, at FCN har gjort en ekstrem god handel, og hvis det passer, at der er en klausul til Køge også, så har de også formået at gøre det rigtige. En kort tid i Superligaen blev det da til, og man må sige, at hvis 20 mio. er korrekt, så er det godt salg af en spiller, der kun har vist sig god i Superligaen i 6 måneder. Man må da håbe, at dette salg går bedre, end da Cornelius blev solgt efter også reelt set kun at have bevist sig i 6 måneder.
Schelden 14:09          
Meget godt at banke 18 kasser ind på en halv sæson.
mlchristensen 14:11          
En Eddi Gomes version 2 :-)

Man må bare løfte på hatten for FCN, for godt købmandsskab.
Alle Achtung 14:15          
Hvor var det Gomes kom fra?
NO18 14:22          
Herlev -> HB Køge -> Esbjerg
luffelou 14:25          
Eddi - var det ikke ham der blev udelukket fra OL - skihop ?
MebMeb 15:00          
20 mio er meget, men lidt uambitøst af FCN. Tænk, hvis han fortsatte med at banke mål et års tid mere. Det ville være godt for dem og samtidlig kunne hans salgspris stige endnu mere. Er sikker på han kommer til at bombe løs i Kina, og kommer til en storklub en dag for en masse penge
Onsdag 24. april
Tirsdag 23. april