Luk

Officielt: FCK sælger Joronen til Serie A-klub

| International | 26 kommentarer
Ankersen om hærværk mod Jens Stages lejlighed: 'Forfærdeligt at det kan ske i Danmark - det er pinligt'
'Absolut ikke en drømmedebut - han fumlede rundt': Thygesen med hård dom over ny FCK'er
FCK i mesterligt comeback mod OB - men er N'Doye offside ved det afgørende mål?
Danmarks dyreste fodboldspiller skiftede til rivaler: FCK var ikke tilfredse
Et kig i spåkuglen: Her er Poul H. og Tøftings bud på, hvordan Superligaen ender
Officielt: FCK sælger Joronen til Serie A-klub
Foto: Getty Images

Infoboks

TNS - FC København
Champions League Kvalifikation (23/07)
NordicBet 6,95 5,05 1,36
Oddset 7,35 5,20 1,37

FC København bekræfter salget af Jesse Joronen til italienske Brescia.

FC København bekræfter, at klubben har solgt Jesse Joronen til Serie A-klubben Brescia.

Målmanden har bestået det obligatoriske lægetjek og ser nu frem til udfordringen i Italien.

- Jeg har virkelig haft det fantastisk i F.C. København, som har været den bedste tid i min karriere indtil nu, siger Joronen til klubbens hjemmeside.

- Jeg har følt mig velkommen og værdsat fra dag et, og jeg har trods kort tid i klubben knyttet mig til både den, fansene og byen.

- Derfor er det også vemodigt at sige farvel allerede. Jeg har haft store oplevelser her, og mesterskabet med FCK vil altid stå som noget helt særligt for mig.

- Jeg vil gerne sige en stor tak til alle i og omkring klubben for deres støtte og de oplevelser, vi har haft sammen. Nu gælder det et nyt eventyr i en af verdens største ligaer, og den udfordring bliver et nyt spændende kapitel for mig.

Jesse Joronen kom til FCK fra AC Horsens i sommeren 2018 og nåede 38 kampe.


Af Sara Margren

26 kommentarer

Nicodemus 16:13          
God vind fremover! Og få styr på de udspark ;)
Over 9000 16:22          
Al held og lykke til Jesse, bundsympatisk fyr. Tak for de to fænomenale indsatser mod Atalanta, og en stribe rigtigt gode kampe i løbet af sæsonen. Men til den transferpris der bliver snakket om + at vi har fået en bedre keeper på fri transfer, så er det også bare med at smede mens jernet er varmt. Bliver spændende hvem der kommer til, ser ud til at det bliver Johnsson.
Blokvogn 16:22          
Ja, god vind fremover, fremragende målmand.
Cerezo 16:43          
Man må løfte på hatten over hvordan FCK for anden sæson i træk lykkes med at sælge sin keeper dyrt uden at være svækket på pladsen fordi man lykkes med at hente solide erstatninger billigt eller endda transferfrit.

Robin Olsen shinede i Sveriges VM-kval 2016-17 samt ved slutrunden i ´18 og Joronen var god mod Atalanta i fjor, men det er stadig godt købmandskab at sælge dem til de priser der nævnes. Lidt irriterende når man holder med en rivaliserende klub, men må erkende at det er godt gået.
Pegefingeren 16:48          
Man må bare være imponeret over det, som FCK næsten altid gør.

De ved, hvornår de skal sælge, hvad prisen skal være og har altid en gardering på plads. Jeg synes, at den struktur og ledelse næsten altid rammer plet.
hollie 16:55          
40 mil for sin reservekeeper, ambitiøse salg de laver. Var indkøbene bare på samme ambitionsniveau, som salgene, ville Fck kunne gøre en forskel i europa. De kunne jo have hentet Skov Olsen for samme penge, som reservekeeperen er solgt for.
Diogenes 16:56          
Det er det som rettidig omhu kan goere. FCK ved lige praecist hvor de er i foedekaeden, accepterer det og planlaegger efter det. Solbakken har faaet meget kritik paa dette forum for sine indkoeb til midterforsvaret og den centrale midtbane, men det er alligevel imponerende hvor meget de spillere han har koebt billigt er blevet solgt for de sidste par transfervinduer.
Mandag 22. juli
Søndag 21. juli