LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Officielt: FCM henter Alexander Scholz

| International | 54 kommentarer
Officielt: FCM henter Alexander Scholz
Foto: Getty Images
FC Midtjylland har hentet den 25-årige forsvarspiller Alexander Scholz i Club Brugge på en femårig aftale.

FC Midtjylland har lavet adskillige handler denne sommer, og nu har de danske mestre endnu engang ageret på transfermarkedet.

Fra Club Brugge kommer således den 25-årige stopper Alexander Scholz, der tidligere har været i Lokeren og Standard Liege, hvor han var anfører i en periode.

- I Alexander får vi en dansk forsvarsspiller, som både er teknisk stærk og duelstærk, og vi glæder os rigtig meget til samarbejdet, siger FC Midtjyllands sportschef Svend Graversen til fcm.dk.

FCM og Scholz har lavet en femårig aftale.

Stream AGF – FC Midtjylland på Eurosport Player
Advertisement

Af Mikael Blond

54 kommentarer

Poor Scouser Tommy 08:51          
Stærkt indkøb af FCM. Håber Vejle får lidt i kassen i forbindelse med den handel, men det gør VB vel næppe.

Det er svært ikke at være en smule bitter på Scholz. Han siger som ung, at han helt vil droppe fodbolden, hvilket VB accepterer og ophæver hans kontrakt. Kort efter starter han karrieren op igen uden tanke på kompensation til den klub, der har fremmet hans talent. Et andet ungt talent kunne (og ville!) have haft Scholz plads ungdomsholdene, hvis den udvikling kunne være forudset.

Endnu et ikonisk VB-navn på en FCM-trøje. Suk. Må det stoppe en dag.
Benzo 08:56          
Hold nu op NigrumLupus, du er ren Nostradamus og skyder med spredehegl i dine forudsigelser, så er det klart du rammer engang imellem.
Og det der "en ny målmand og en 10´er", er det seriøst din "forudsigelse"? Selv en idiot kan komme frem til at efter Hamid blev sendt til USA og Steinlein efterlyser en 10´er, at det er netop det FCM kigger efter.
XorpiZ 08:58          
Jeg synes sgu det er fedt, at NigrumLupus stadig forsøger at overbevise bold.dk om at han har insider-viden. For det første ved vi godt alle, at det ikke passer, og for andet, så er det lidt underligt at forsøge at imponere en flok anonyme brugere på en internetside på den måde.
Patrick8 09:04          
Sympati herfra - det er ikke helt heldigt gjort af ham. Han kan kun være upopulær på de breddegrader.

Fortsæt bare de spændende indlæg, Lupus.

Hilsen en anden FCM fan, der ikke synes du er trættende.
MNH 09:16          
Bussen ser velpolstret ud! ;)

Jeg kender ikke noget til manden, men flere medier er åbenbart meget begejstrede for ham. Er han så god? Han har da ikke været omkring landsholdet, har han?
Mr. LFC 09:27          
@Poor Scouser Tommy

Jeg kunne ikke være mere enig.

Desværre ser man alt for mange spillere der ønsker at spille andre steder og PISSER på deres arbejdsgiver. Men klubberne må jo begynde at lave klausuler når de ophæver kontrakter. I scholzs tilfælde kunne der være lavet en klausul der betød, at han, såfremt han fik lysten igen, skulle han retur til VB og opfylde den resterende del af kontrakten eller at han ikke kunne spille på kontrakt i andre klubber før efter kontrakten med VB udløb.

Men mon ikke VB får en lille slat penge, man kunne jo håbe.

Seneste lignende eksempel er Courtois - Det er en lad holdning, men desværre er det ikke alle klubber der har råd til at lade spilleren opfylde sin kontrakt blandt reserverne (Læs rådne op på bænken).
Robbekjaer 09:41          
Til lykke NigrumLupus. Du er godt nok dygtig !
Mage til selvglade jubelidiot skal man godt nok lede længe efter ...
Lørdag 16. februar
Fredag 15. februar