Luk

Officielt: FCM snupper Lasse Vibe

| International | 39 kommentarer

Infoboks

OB - FC Midtjylland
Superligaen Grundspil (25/11)
bet365 3,80 3,40 1,95
NordicBet 3,70 3,65 1,95
Oddset 3,80 3,60 1,97

FC Midtjylland meddeler, at klubben har lavet en aftale med Lasse Vibe. De to parter er enige om en kontrakt, der gælder til sommeren 2021.

FC Midtjylland har sikret sig Lasse Vibe, som kommer til klubben på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2021.

Han skifter fra svenske IFK Göteborg, hvor han har været, siden han vendte hjem fra kinesisk fodbold.

- Jeg har i en årrække spillet i Brentford FC, som har samme ejer som FC Midtjylland, så jeg kender filosofien. Det er klubber, som ikke er bange for at gøre tingene anderledes og være lidt frække, og det kan jeg godt lide, siger Vibe i en pressemeddelelse.

Han håber, at han kan bidrage til, at FCM kan hente titler i de kommende år, og han glæder sig over klubbens vedvarende placering i toppen af tabellen.

- Det er da et kæmpe plus, og jeg har stor respekt for det arbejde, der er lavet, og fortsat laves, i FC Midtjylland, og jeg håber og tror, at jeg med mine kvaliteter og min rutine kan bidrage til at skabe flere store resultater for klubben.

Lasse Vibe er blevet 32 år gammel.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

39 kommentarer

MidjyllandFC 09:16          
Fedt fedt fedt - rigtig god signing!
Sir_Cumcised 09:16          
Hvad er det de skal bruge ham til? Er han ikke sådan en wing/angriber type, som de har masser af i forvejen? Er der nogen man forventer at sælge snart?
Chrisard 09:19          
Mon ikke de håber at få en angriber der faktisk kan lave mål?

Edit: og han har vist nok spillet på toppen de sidste mange år.
bruger 147087 09:19          
Grunden til de signer ham, må være fordi de spiller med i 3 turneringer... ej okay.
Det gør de jo ikke.
Bobby Axelrod 09:22          
3 turneringer?? Er du på stoffer?
MadsThomsen 09:26          
Hvad er det de skal bruge ham til? Er han ikke sådan en wing/angriber type, som de har masser af i forvejen? Er der nogen man forventer at sælge snart?
Altså ved ikke om man har masser ligefrem. Man har vel tre reele kantspillere i truppen - Mabil, Andersson og Unge Isaksen, der tydeligvis slet ikke er klar til at spille Superliga endnu. Derudover kan Marcondes skubbes derud som han ofte gør. Man har man to angribere der ikke kan lave mål, hvor Brumado bestemt heller ikke ligner en, der er klar til Superliga endnu - eller til at spille fodbold i det hele taget. Men i sidste ende handler det nok om at få en angriber ind der faktisk kan lave mål. Man mangler en del erfaring i frontkæden også, der består af en del unge fyre. Det har virket til at man nogen gange har savnet en mere erfaren spiller med lidt meritter offensivt siden Jakobs afgang. Derudover kunne det sagtens være et tegn på, at Marcondes skal tilbage til London.

@Bruger-et-eller-andet

Kan vi ikke please snart få en tråd med FCM, der ikke handler om det der? Det er efterhånden trættende..
daddysalle 09:28          
God signing (desværre:-:)
Tirsdag 12. november