Luk

Officielt: FCN henter brasilianer

| International | 8 kommentarer

Infoboks

FC Nordsjælland - Brøndby IF
Superligaen Grundspil (20/02)
Bet25 3,10 3,50 2,22
Oddset 2,90 3,45 2,30

FC Nordsjælland bekræfter, at de har hentet den 24-årige brasilianske forsvarsspiller Ramon Rodrigues i slovakiske Trencin.

FC Nordsjælland har torsdag hentet en ny mand til sit forsvar i form af den 24-årige brasilianer Ramon Rodrigues, der er købt hos slovakiske Trencin.

- Vi er glade for at få tilknyttet en forsvarsspiller, som klubben har haft kig på igennem længere tid. Ramón var allerede i 2011 på blokken, og på besøg i FCN. Han endte i stedet i Trencin, hvor han har imponeret lige siden med aggressivt forsvarsspil både som central forsvarer og højre back.

- Han blev i den seneste sæson valgt til årets forsvarsspiller i den slovakiske Superliga, hvor han været med til at vinde mesterskab og pokaltitel til klubben, og har senest spillet UEFA Champions League kvalifikation for Trencín, som på mange måder ligner FCN på spillestil og mindset. Siger sportschef Carsten V. Jensen til klubbens hjemmeside.

Rodrigues, der har skrevet tre år med FCN, har i Europa også været tilknyttet AZ Alkmaar.


Af Mikael Blond

8 kommentarer

Docmartensen 09:43          
det var da en dejlig og længeventet nyhed!

Imponerende flot signing tilsyneladende, men hvorfor i alverden vælger han at skifte fra CL kampe og toppen af ligaen, til bund/midterplaceringer i superligaen?
WeBBerKidzzz 09:48          
Skrev en del om ham igår i et andet indlæg hvor jeg delte lidt ud af min viden omkring ham. Han er som sagt en spille der ikke er super høj og minder en del om Okore. Ville pynte på samtlige superligahold. Dog været meget skadet
Jennerdrengen 10:03          
@ Docmartensen

Trencin er en lille klub, der ganske vist har vundet guld - sølv - bronze de tre sidste år, men før det rykkede op i den bedste række.

Holdet er kun nået til europæiske kvalifikationskampe hvor det i år blev til én (mod Steua) og sidste år til to kvalifikationsrunder og har altså aldrig kvalificeret sig videre.

De har et meget lille og umoderne stadion med plads til kun ca. 5.000.

Pengene i dansk fodbold er - trods FCN´s lønniveau - formentlig også større i dansk fodbold end i slovakisk. FCN er desuden nok et bedre udstillingsvindue, samt en liga på et lidt højere niveau. Desuden er FCN jo gode til at sælge spillere videre.

FCN har iøvrigt stadig ambitioner om at spille europæisk så ofte det er muligt (citat AKP i sidste weekend) - tro det el. ej...

Helt surt synes jeg nu heller ikke det ser ud længere. Start-11´eren ser fin ud:

Jensen

Arnarsson - Gregor - Maxsø - Mtiliga

"Gudi" - Vingaard

Karlsson - Marcondes - John

Bruninho

Stadig har man folk på bænken som Ingvartsen, Thycosen, Petry og nu også Ramon. FCN har desuden garanteret minimum én spiller mere på den defensive midt og meldt ud, at man derudover gerne vil have en spiller mere. Det er også blevet lovet, at såfremt John forsvinder vil man søge at erstatte ham i forholdet en-til-en.

4 DK U-21 landsholdsspillere, 2 Islandske U-21 spillere - 1 svensk U-21 landsholdsspiller og David Jensen der lige er faldet for aldersgrænsen samt 4 U-20 landsholdsspillere. Netop forstærket med Bruninho, den bedste midtstopper i den slovakiske liga og en lignende spiller på vej + måske yderligere en spiller.

Det burde da i hvert fald kunne give en top-6 placering og med lidt held også lidt mere.

EDIT: Ifølge det jeg har kunnet finde på nettet beskrives han som en god tekniker, hurtig, stærk og en spillende forsvarer der bl.a. lægger nogle flotte lange afleveringer frem ad banen. Han er opdraget i AZ Alkmaars fodboldakademi hvor han har spillet i 4 år for U-19 og U-21 samt et enkelt år i 1. holds truppen. Han var til prøvetræning i FCN i efteråret 2011 hvor han bl.a. spillede med i en reserveholdskamp mod FCK. Han blev i sidste sæson kåret som den bedste midtstopper i den slovakiske liga. Holdet han har spillet for har samme gennemsnitsalder som FCN (22,2) og skulle også have en lignende spillestil. Han har været fast mand i Trencin i de to sidste sæsoner men var skadet hele sidst vinter.

Han beskriver sig selv som en agressiv forsvarsspiller der godt kan lide fysiske dueller hvor han kan bruge sin fysik og hurtighed og også gerne vil deltage offensivt. Han taler et rimeligt engelsk og kan derfor formentlig også lette Bruninhos integration i klubben.

Han er 1,82 og vejer 81 kg.
pendlermilton 11:06          
Jamen det kan da forhåbentlig ikke blive dårligere, det eneste men her er at han åbenbart har en lang skade historie.

Mht. start 11eren

Jensen

Arnarsson - Gregor - Maxsø - Mtiliga

"Gudi" - Vingaard

Karlsson - Marcondes - John

Bruninho

Så er højre back stadigvæk et problem der skal løses og E (Marcondes) er også stadigvæk ikke go nok til en start plads. Og på de to 6er pladser så er Gudi og Vingaard alt for ustabile, det glædede mig dog at se Vingaard takle igennem mod Aab selvom han nok burde have haft rødt kort for den takling. Men en forstærkning der ville løfte holdet. Så 3 mere og det ville ligne en 4-6 plads og måske mere.
Niccen 12:28          
Interessant indkøb af FC Nordsjælland.

Må så også sige det bestemt er nødvendigt. Ligesom der bliver nødt til at komme yderligere forstærkninger hvis i mener det alvorligt med top 6.

Men rart for jer at konstatere at Allan K. ikke sidder fast på pengekassen.
Jennerdrengen 12:45          
Det har hele tiden været meldt ud fra FCN at man skulle have tre tilgange - gerne 4 - en til hver kæde samt, at man ville finde en ekstra erstatning udefra såfremt John skulle forsvinde,

Jeg forventer som minimum en ekstra tilgang på defensiv midt + måske en spiller yderlige samt, en erstatning for John, skulle han forsvinde.
HassanPlayer17 13:11          
Spænende at se om han kan slå Gregor eller Maxsø af holder. Har også læst han kan spille højre back, så det er måske også en mulighed?
Start 11´er
Jensen
Arnason - Maxsø - Gregor - Mtliga
Gudi - Vindgaard
Marcondes
Moberg - Ingvartsen - John.

- Bruninho spillede rigtig godt i hans hjemmebane debut, men jeg mener ikke at man på baggrund af 1 halveg har fortjent at blive rost så meget til skyerne af alle FCN fans. Ingvartsen har været stabil og er en af FCN´s egen talenter, så foretrækker at han får chancen mens Bruninho kan komme ind og gøre en stor forskel, for han virker meget spænende.
Lørdag 22. januar