LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Officielt: Flores får fire år i AaB

| Superligaen | 42 kommentarer
Officielt: Flores får fire år i AaB
Foto: AaB
AaB meddeler, at de har sikret sig den 22-årige peruvianske landsholdsspiller Edison Flores på en fireårig aftale.

Universitario meddelte allerede i sidste uge, at de havde solgt den 22-årige offensivsspiller Edison Flores til AaB, men reelt er handlen først nu endeligt på plads.

Flores får fire år i Aalborg.

- Vi har arbejdet på tilgangen af Edison Flores i flere uger, og umiddelbart er det min fornemmelse, at vi blandt andet er blevet belønnet for vores vedholdenhed, da endog noget større klubber end AaB i blandt andet Holland, Tyskland, Belgien, Spanien og Italien også har haft øje på Edison Flores. 

- Edison Flores har et enormt potentiale og dækker alle de offensive pladser, hvorfra han med sin hurtighed, sin energi, sit veludviklede venstreben og sit blik for spillet er farlig både som målscorer og som assistspiller, siger sportsdirektør Allan Gaarde til AaB's hjemmeside og tilføjer:

- Med tilgangen af Edison Flores får vores hold en ny dimension, og vi er overbeviste om, at han udover at blive en værdifuld spiller også kan blive en yndling på Nordjyske Arena.

Flores har spillet ti kampe og scoret to mål for Peru.

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikael Blond

42 kommentarer

P3nnyw1se 09:57          
Sindssyg spændende spiller.

måske et ukendt kort, men hans egen (nu tidligere) træner, klub og også Aabs stab.
Virker godt nok ikke i tvivl om hans kæmpe kvalitet.
aabfcb 09:58          
Hvor er det fedt! Glæder mig.
Desrouleaux 09:59          
Jeg er enig. Tror vi står med en kommende profil i superligaen her. Jeg ved godt han lige skal tilpasse sig osv, men alt taler for at han kan blive rigtig rigtig god. Jeg er glad for AaB har modet til at hente en som ham! Godt set!
Buscape 10:00          
4 års kontrakt og 22 år gammel, hvis han slår igennem ligner det en rigtig god handel. Jeg glæder mig til at se ham i aktion, på trods af mange videoer på youtube, synes jeg ikke rigtig jeg har et ordentligt indtryk endnu
DennisAaB 10:09          
Meilinger og Flores på hver kant!

Nu begynder det at lige noget! :D Håber stadig lidt på de henter en angriber, men tror sku AaB er færdige med at handle nu
thomasjn 10:23          
Jeg tror FLores bliver angriber for os. Søndergaard vil gerne have plads til både Sloth og Risgård og derfor tror jeg opstillingen bliver noget ala.

Meillinger, Würtz, Sloth, Risgård

Ene/Basso, Flores

Risgård kan nogle af de ting Thomsen kunne og så giver han noget af den balast vi giver afkald på centralt ved at bruge Sloth, hvor han er bedst. Ulempen er selvfølgelig at vi kommer til at mangle tyngde oppe foran.
Belwas 10:31          
Risgård kan meget lidt af det Thomsen kunne, og det har aldrig fungeret med ham på kant. Han har teknikken og vendingerne, men mangler blikket for afleveringerne og især fart med bolden ifht. at spille kant pladsen.

Glæder mig til at se Flores spille. Og tror det bliver angriber i starten, men kant på sigt når han er blevet skolet i det defensive og pres spillet.
Fredag 22. februar