Luk

Officielt: Gorter til Viborg

| 3F Superliga | 4 kommentarer
Officielt: Gorter til Viborg
Foto: Getty Images/Jan Christensen

Som bold.dk kunne fortælle mandag har Viborg skrevet med den hollandske venstreback Donny Gorter frem til udgangen af 2016. 

Transferfrie Donny Gorter har vist sig frem i Viborg på det seneste, og som bold.dk kunne afsløre mandag har parterne lavet en aftale, der gælder for resten af 2016. 

- Donny har leveret et rigtig fint indtryk her, og vi er blevet bekræftet i det, vi også vidste om ham i forvejen. Han er en seriøs, hårdtarbejdende og teknisk god spiller, og vi ser ham som et rigtig godt supplement til vores trup, der er lidt hårdt ramt i øjeblikket.

- Han kan dække flere positioner, og det gør samtidig også, at vores trup bliver mere fleksibel, siger direktør Morten Jensen til klubbens hjemmeside og henviser til venstre back og kant. 

28-årige Gorter spillede i 2014/15-sæsonen 18 kampe for AaB.


Af Mikael Blond

4 kommentarer

Funkeeh 16:00          
God signing af Viborg. Han gjorde det fint indtil han blev skadet i Aab
JKo 19:00          
Som jeg husker det, lod AaB i sin tid skinne gennem, at Gorter var en ret dyr spiller at leje, men at man efter Ahlmann skade havde akut brug for dokumenteret kvalitet forud for titelforsvar og europæiske kampe.
Og Gorter gjorde som ovenfor nævnt fin fyldest.

Thorsen og Andreas Bruhn må hver især tænke deres i VFF.
MainCoon 22:21          
Thorsen og Andreas Bruhn må hver især tænke deres i VFF
Thorsen er en ganske fin spiller, mens Bruhn næppe kommer til at få den store spilletid når Akharraz og Thychosen er tilbage fra de langvarige skader. Det er i hvert fald nu at Bruhn har chancen for at vise at han kan noget. Tilgengæld tror jeg at VFF kan blive ret uhyggelige når de skadesramte er tilbage. De mangler bare en mere offensiv midtbanespiller som kan holde bedre i bolden. Både Fochive, Grønning og Keller er meget defensive, og Wichmann er bare elendig
BluesKTBFFH 09:00          
Thorsen er en ganske elendig spiller, og jeg håber egentlig at Gorter går ind og tager hans plads på VB. Ellers vil jeg prøve at give Bruhn chancen de næste par kampe, hvorefter Akharraz og Kamper vel sidder på kanterne fra efter jul.

Enig i at det er på midten der mangler noget, Grønning er god men som defensivt anker. Han magter sku ikke at slå en bold op gennem rækkerne nogensinde.. Både Fochive, Keller og Wichmann er alle elendige og burde alle smides af helvedes til - sammen med Peter Friis..
Søndag 15. december