Luk

Officielt: Greko får to år i Lyngby

| 3F Superliga | 7 kommentarer

Infoboks

Østerbro - Lyngby
Sydbank Pokalen (04/08)
bet365 26,00 15,00 1,03

Christian 'Greko' Jakobsen har skrevet under på en 2-årig kontrakt med Lyngby, hvortil han skifter fra SønderjyskE.

Lyngby har lavet en to-årig aftale med Christian 'Greko' Jakobsen, som de har hentet i SønderjyskE.

Det skriver klubben på deres hjemmeside.

- Vi er rigtig glade for, at det er lykkedes os at lande en aftale med Greko. Vi får en rigtig dygtig spiller, der i sidste sæson var topscorer for SønderjyskE og vandt Sydbank Pokalen. Han kan med sine åbenlyse kvaliteter hjælpe os – særligt på den sidste tredjedel af banen, hvor han jo allerede har bevist, at han er en snu og målfarlig spiller, der kan gøre ondt på alle hold i rækken, siger Lyngbys sportschef Birger Jørgensen og fortsætter:

- Greko har hele vejen vist stor interesse for vores klub, og til sidst valgt vores Lyngby-projekt til. Vi er ikke tvivl om, at han bliver en fanfavorit og en profil, så vi glæder os til samarbejdet og til at se Greko i kongeblåt” fortæller Birger Jørgensen.

SønderjyskE-sportschef Hans Jørgen Haysen fortæller til SønderjyskE's hjemmeside, at Christian 'Greko' Jakobsen havde et stort ønske om at vende tilbage til sjælland.

– Christian Jakobsen har været en god spiller for os i flere sæsoner, men han har også flere gange ytret et stort ønske om at vende hjem til Sjælland, og da Lyngby Boldklub nu har ønsket at købe ham fri af kontrakten, har vi accepteret et salg, fordi det også var vores sidste mulighed for at få en transferindtægt på ham, idet hans kontrakt udløber til nytår og en forlængelse ikke lå i kortene.

– Vi har været glade for at have ham med på holdet, vi takker mange gange for den store indsats i den lyseblå trøje, og vi ønsker ham held og lykke fremover, siger Hans Jørgen Haysen.

Christian 'Greko' Jakobsen har tidligere tørnet ud for FC Roskilde, Hvidovre og Brøndby. 

 

 


Af Jonas Nielsen

7 kommentarer

Pedro1 20:54          
Velkommen til en rigtig fodboldklub!!
Klassesigning!
bruger 155188 21:02          
Pedro1... Hva er en forkert fodboldklub?
MaggiMagg 22:21          
man city, psg osv
CopenhagenNoice 23:05          
Men ikke SE?
Preston NE 23:55          
Skal man være gået konkurs et par gange for at være en rigtig fodboldklub ...?
DBG#1 06:12          
@bruger17363828 og @preston: det er noget vi slår os lidt på i Lyngby. At være en klub med traditioner og historie. Modsat vores ærkerivaler (og så får I svaret på jeres spørgsmål her) som prøver med et FC Landsdel-navn, men som stadig spiller på et stadion bygget af Brixtoftes svindelmillioner og hvor alt er så fake at selv græsset er af plastik.
Hvor SE passer ind her, der ved jeg faktisk ikke. At have de helt store holdninger til et hold fra Sønderjylland har jeg altså ikke - udover at håbe de taber hver gang de møder Lyngby ;-)
SE_Fofaen 15:39          
DBG#1: Det er en fair nok holdning at have.


Hvis jeg havde været Lyngby-fan, havde jeg dog været meget mere stolt af de talenter i har produceret.

Historie er noget, som alle kan opbygge over tid, hvis de da ikke går konkurs, som i jo heldigvis fik reddet jer ud af. Der spiller sikkert også hold i den 5 bedste række i England med en fantastisk historie, men hvad kan den reelt bruges til - andet end "gode minder".
Onsdag 4. august
Tirsdag 3. august