LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Officielt: Horsens henter Helgason

| Superligaen Grundspil | 3 kommentarer
Officielt: Horsens henter Helgason
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk
AC Horsens bekræfter nu, at de henter den 27-årige Elfar Freyr Helgason i Breidablik på en lejeaftale, der gælder resten af sæsonen. 

Som bold.dk kunne fortælle i går har AC Horsens arbejdet på at leje den 27-årige forsvarsspiller Elfar Freyr Helgason fra islandske Breidablik, og den aftale er nu på plads. 

- Elfar Freyr Helgason er en rigtig dygtig forsvarsspiller med et kæmpe potentiale, og jeg er ikke i tvivl om, at han kan hjælpe os fra dag ét. Vi har set mange kampe, hvor han har været i aktion, og vi har fået rigtig gode referencer på ham fra diverse trænere.

- Han har været med til at skabe en fantastisk defensiv for Breidablik FC, der har lukket meget få mål ind i de sidste to år, og sammen skal vi gøre ham endnu bedre, hvilket vi glæder os sindssyg meget til, siger Horsens-manager Bo Henriksen til klubbens hjemmeside. 

 - Jeg er rigtig glad for kontrakten og føler mig meget privilegeret. Det er en god chance for mig at skifte til et bedre hold i en bedre liga, og jeg glæder mig til at spille for AC Horsens. Jeg vil vise mine kvaliteter og nå et niveau, hvor jeg bliver en vigtig del af holdet, supplerer Helgason. 

Helgason var i foråret 2013 i Randers FC, men fik aldrig debut for førsteholdet.

Stream AGF – AC Horsens på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

3 kommentarer

Rasbak 11:41          
Dejligt!
Så er stopperne på plads, og der skal kun hentes en mere hvis Sanneh sælges.

Nu kan man koncentrere sig om at finde en målmand.
Min favorit (når der tages højde for AC`s økonomi) er stadig Michael Falkesgaard fra OB.
Mon ikke han snart er træt af at sidde på bænken i Odense hvor Grytebust har sat sig eftertrykkeligt på keeperpladsen.?
Og Kent Nielsen har før vist sig samarbejdsvillig når det kommer til "Horsens-interesser" så længe det selvfølgelig ikke går ud over situationen i Odense.
nutmeg7 11:47          
Kunne også være spændende hvis man kunne leje Haugaard i Stoke for forårssæsonen!
Kagen 15:35          
Håber at man kan holde på Sanneh indtil at sæsonen er forbi. Det vil give bedre tid ti l og finde den helt rigtig til pladsen. Håber på en målmand mere der kan være med til og presse hvis ikke slå Dannevang af pinden. Haugaard som en anden skrev vil være en fantastisk tilføjelse. Men der kunne måske også være mulighed for en Stephan Andersen på lån? En Mikkel Andersen fra Midtjylland må da også være træt af bænken? Men det ender nok med noget for en mindre hylde.

Denne her aftale er dog rigtig fin. Når man ikke har så mange penge vil det være naturligt og leje frem for at købe.
Onsdag 24. april
Tirsdag 23. april