Luk

Officielt: HSV-topscorer rykker til Qatar

| International | 2 kommentarer
Officielt: HSV-topscorer rykker til Qatar
Foto: Getty Images

Infoboks

Hannover 96 - Hamburger SV
2. Bundesliga (05/12)
bet365 3,60 3,60 1,95

Pierre-Michel Lasogga skifter Hamburger SV og 2. Bundesliga ud med Al-Arabi SC fra Qatar. Det oplyser begge klubber på Twitter.

Hamburger SV skuffede i holdets første sæson i 2. Bundesliga, hvor klubben måtte nøjes med en fjerdeplads og dermed en ny sæson i landets næstbedste række.

Her skal de efter sommerferien kæmpe om oprykning igen, men det bliver uden Pierre-Michel Lasogga. Angriberen, der med 13 ligamål var holdets topscorer i seneste sæson, forlader klubben.

27-årige Lasogga skal i fremtiden tørne ud for Al-Arabi SC fra Qatar. Det bekræfter begge klubber på Twitter.

- Al-Arabi SC har skrevet en tre-årig kontrakt med Pierre-Michel Lasogga, der kommer fra den tyske klub Hamburger SV, skriver Qatar-klubben.

- Pierre-Michel Lasogga skal på måljagt for Al-Arabi SC i fremtiden. Vi takker dig for indsatsen i de seneste år og ønsker dig stor succes i dit nye eventyr, skriver tyskerne.

Pierre-Michel Lasogga har udover Hamburger SV også spillet for Hertha Berlin, Leeds, Wolfsburg og Bayer Leverkusen. Nu venter der ham et anderledes eventyr.

Hos Al-Arabi SC bliver han blandt andre holdkammerat med Aron Gunnarsson, der skifter Cardiff ud med Qatar ved udgangen af juni, samt den tidligere FC Barcelona- og Toronto FC-spiller Victor Vazquez.


Af Jonas Sand
Mandag 29. november