Luk

Officielt: Juan Mata forlænger med United

| Premier League | 18 kommentarer
'He was a freak. An unbelieveable goalkeeper' - se den smukke hyldest til Peter Schmeichel
28 mål i 45 kampe: Se målkavalkade fra Zlatan Ibrahimovics tid i Manchester United
Schmeichels rivalisering med Arsenal-stjerne: 'Vi hadede hinanden'
'Premier League er en stor test for mig, men jeg er klar' - se det første interview med Daniel James
Factfile: Mød Manchester Uniteds nye walisiske wing
Officielt: Juan Mata forlænger med United
Foto: Getty Images

Infoboks

Tottenham - Manchester United
Champions Cup (25/07)
bet365 2,55 3,40 2,62
NordicBet 2,50 3,45 2,65
Oddset 2,40 3,35 2,60

Se Superliga, Europa League og landsholdet

Live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement

Manchester United meddeler, at Juan Mata har forlænget kontrakten frem til sommeren 2021.

Juan Mata bliver i Manchester United.

Klubben oplyser på sin hjemmeside, at Mata har underskrevet en aftale, der løber frem til sommeren 2021 med option på yderligere et år.

- Det er en stor ære at fortsætte med at repræsentere denne fantastiske klub og vores enestående fans. Jeg har været i Manchester United i fem år, og jeg er stolt over at kalde Old Trafford for mit hjem, siger Mata til klubbens hjemmeside.

- Jeg ser frem til at arbejde sammen med Ole (Gunnar Solskjær, red.) og hans fantastiske trænerstab. Visionen for denne klub er virkelig spændende, og jeg er meget glad for at være en del af det.

Juan Mata har vundet FA Cup'en, ligacuppen, Europa League og Community Shield i sin tid i United.

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Sara Margren

18 kommentarer

Peter Nielsen 17:56          
Skuffende men ventet. I det mindste er det kun en sæson, rygterne gik på 2 eller 3. Mata er en "god dreng" og en mønster professionel. Der er aldrig noget brok med ham, men han passer ikke til den måde United spiller på. Han er ved at være for langsom til PL og han har ikke den klasse han havde for et par år siden. Han er ikke længere god nok til et top 6 hold i PL, i særdeleshed ikke når han spilles ude af position.

Ærlig talt synd for Mata men jeg kan ikke forestille mig at der ikke vil komme kritik af denne forlængelse. Det er bestemt ikke Mata´s fejl at United ikke kan finde ud af at hente mere kvalitet til midtbanen. Jeg begynder så småt at frygte et United transfer vindue som sidste sommer. En masse rygter om gode spillere, men i sidste ende får de stort set intet.

Stadig lang tid tilbage, men der mangler meget før United kan gøre sig håb om top 4 næste sæson. Hvis Pogba forlader klubben ser top 4 håbløst ud medmindre United virkelig ser at få fingeren ud mht transfers, og det har jeg svært ved at se ske. United mangler seriøst en Director of Football.
Sebalist 17:58          
Så nu har man forlænget med ham, Young, Smalling, Jones og Rojo, right?
-Det er som om, at man bliver ved med at holde fast i rygraden på de spillemæssige udfordringer. Ingen af ovenstående spillere bør kunne være andet end bænkevarmere i en klub, der vil spille med i toppen af PL. United lukkede langt over dobbelt så mange mål ind, som henholdsvis Liverpool og City i sidste sæson. Samtidig scorede de 30 mål færre end sidstnævnte.
Mata alene scorede 3 mål og lavede 2 assist. Og så er han en aldrende herre. Jeg kan simpelthen ikke se, hvorfor man vælger at holde fast i den række af spillere. Hvad angår de offensive kræfter, er det i hvert fald mere værd at satse på at spille folk som Chong ind, i stedet for at lade Mata tage den plads på bænken. For det er alligevel der han kommer til at sidde.

Jeg har så uendelig svært ved at se, hvad den her "nye" United-plan går ud på. Britiske spillere og fallerede "stjerner" - for så at (formodentlig) sælge Lukaku og Pogba. Den her sæson bliver endnu endnu endnu en opbygningssæson. Den her proces er så lang, at selv Thomas Frank ville begynde at overveje situationen.
wilso 18:04          
Ole trafford? Hmm
Christofferknudsen 18:08          
A
miks 18:13          
Det er skuffende. Uambitiøst.
Hastemand 18:14          
Jeg forstår det slet ikke, Mata har ikke været god nok eller hurtig nok til en så stor klub som United(burde være). Som der bliver sagt i et andet opslag, så er han en god dreng og gør rigtigt mange gode ting ude for banen. Vi har nok historiens dårligste anfører i Ashley Young(intet ondt mod ham, han gør hvad han kan). Vi har Jones, Smalling og Rojo som aldrig burde spille i en top seks klub. Matic på midten er er for langsom både med og uden bold. Andreas Pereira har bare ikke talentet, synes vi nogle gange holder for længe på talenter(James Wilson etc.) der bare ikke er gode nok, eller bliver det. Kan godt se vi ikke skal lave en Pogba eller Pique. Jeg synes problemerne kommer fra ledelsen, som kun ser dollars og intet forstand har på fodbold. Fatter ikke, at vi ikke fik en sportsdirektør kørt i stilling inden sæsonen sluttede, som så kunne stå for handler i vinduet. Fatter ikke hvorfor vi ansætter Ole G. Midt i sæsonen og alt går godt, man ved jo kun en god manager er god, når han klarer det godt i dårlige perioder.
markdk 18:21          
Så nu er der forlænget med Mata, Jones og Young....3 spillere, der skulle have været sparket ud af klubben som de første. Ingen af dem ville overhovedet være på bænken hos Liverpool, City, Spurs eller Chelsea

Tror klubben virkelig, at det er spillere af den kaliber, der indhenter 30+ point på City??

Solskjær er fyret inden jul.
Mandag 22. juli