LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Officielt: Kadrii vender tilbage til OB

| Superligaen | 12 kommentarer
Jesse Joronen: Everyone on the pitch today was f****** brilliant
Euforisk og stolt Viktor Fischer: Vi er blevet et europæisk fodboldhold igen
Kvist efter straffesparksdrama: Vi spiller med høj, international klasse
Rørstrømsk Solbakken: Det er den største aften i FCKs historie
Highlights: FCK slår Atalanta i højdramatisk straffesparksgyser
Officielt: Kadrii vender tilbage til OB
Foto: Odense Boldklub
Bashkim Kadrii forlader FC København og drager i stedet til OB, hvor han har underskrevet en fireårig aftale.

OB meddeler, at klubben har hentet Bashkim Kadrii til Odense på en fireårig aftale. Dermed vender han tilbage til OB efter fire år som FC København-spiller.

- Der er ingen tvivl om, at Bashkim Kadrii er en spændende spiller, og vi er rigtig glade for, at han har valgt at komme tilbage til OB, for han har formentlig haft en del muligheder at vælge imellem, siger OB-sportsdirektør Jesper Hansen til ob.dk.

- Han gjorde det rigtig godt i sin første tid i OB, og med den seneste periode i Randers FC har han vist, at han har fundet et højt niveau igen, ligesom han har udviklet sig som spiller og person.

- Vi glæder os til at have ham blandt os igen, for han giver os både nye og flere muligheder, når vi sammensætter vores trup til den enkelte kamp, siger Jesper Hansen.

Bashkim Kadrii fik sit store Superliga-gennembrud i netop OB, da han var i klubben fra 2009 til 2014, og det fik FCK til at hente ham til København.

I FCK blev det dog aldrig til den store succes, og nu vender vender Kadrii altså tilbage til stedet, hvor det hele for alvor tog fart.Stream FC København – Esbjerg fB på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Martin Schmidt

12 kommentarer

Larzraz 15:10          
Spændene signing. Men nu har man 5 spillere til 2 pladser, der må næsten være en på vej væk. Kan ikke forstille mig han er udset til at spille wingback.
stick-up-kid 15:14          
Han skal forhåbentlig spille angriber
Larzraz 15:16          
Ja præcis. Men der har man så 4 andre muligheder også.. Så det må næsten betyde en af de andre skal afsted
Snigskytten 15:42          
Svinede han ikk OB´s sundhedssektor sidst han var der egentlig ??

Ot.: havde gerne set ham i agf, han er det jeg vil kalde kampafgørende, og på sit top niveau os over suppen. Ham skal i nok blive glade for i Ådalen igen...
Koncernservice 15:43          
Velkommen tilbage Bashkim! Det skal nok blive godt, ligesom det var tidligere. Superligaens bedste venstreben! Skide god signing af Jesper Hansen, flot transfervindue. Der er hentet alle de rigtige, til alle de pladser hvor det kneb. Spændende hvem der ryger ud inden vinduet slutter. Grytebust 50/50, Thomas Mikkelsen? Casper Nielsen? Troels Kløve? Festersen? KEP?
LaksenRFC 16:18          
Tillykke til OB med ham. Det ærger mig stadig, at RFC ikke kunne beholde ham. Måske er OB´s pengepung større. Men nu kan OB da ikke rykke ned. Vi kan takke Kadrii for, at vi overlevede. Held og lykke til en sympatisk spiller, og håber for ham, at han ikke render ind i de skader, der måske har gjort, at han ikke har haft landsholdstrøjen over hovedet.
Kasperyolo 16:31          
Sådan man. Så er min weekend reddet! Fantastisk signing! Han var vanvittig i OB.
Lørdag 23. marts
Fredag 22. marts