LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Officielt: Lyngby fyrer Thomas Nørgaard

| Superligaen | 29 kommentarer
Officielt: Lyngby fyrer Thomas Nørgaard
Foto: Getty Images
Lyngby har valgt at fyre cheftræner Thomas Nørgaard, ligesom assistenttræner Max Mölder og analytiker Stephen Foyster også er færdige i klubben.

Thomas Nørgaard er færdig som cheftræner i Lyngby. Klubben oplyser torsdag aften i en pressemeddelelse, at Nørgaard er blevet afskediget som cheftræner.

Lyngby siger også farvel til førsteassistent Max Mölder og analytiker Stephen Foyster.

 - Vi har i dag valgt at afskedige Thomas Nørgaard. Som klub har vi behov for nyt blod i trænerstaben. Thomas havde bygget sit eget team op, men vi tror ikke på, at de kan føre os tilbage i Superligaen. Og så er det også fair nok at sige stop. Derfor siger vi tak for denne gang og starter på en frisk med et nyt cheftrænerteam, som vi præsenterer på et senere tidspunkt. Lige nu takker vi Thomas Nørgaard for hans indsats for os gennem de sidste tre år og ønsker ham held og lykke med fremtiden, siger sportsdirektør Birger Jørgensen i pressemeddelelsen.

Lyngby skal i næste sæson spille i 1. division og skal altså nu på trænerjagt.

Se alle kampe fra Europa League Stream live på Eurosport Player 
Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen

29 kommentarer

Wise1964 19:45          
Set på afstand uden kendskab til de indre linjer i Lyngby BK, virker dette en smule kaotisk og overilet - Thomas Nørgaard virkede som en meget kompetent træner
DBG#1 19:47          
Set på afstand uden kendskab til de indre linjer i Lyngby BK, virker dette en smule kaotisk og overilet - Thomas Nørgaard virkede som en meget kompetent træner
Som så ikke vandt en kamp fra oktober til april. Nej, det er det helt rigtige at gøre. Han er ikke manden, der kan føre os tilbage i suppen.
Casamiro 19:49          
Kompentent træner, men vinder han kampe? Vandt han kampe i AB?
Wise1964 19:50          
@DBG

Fair nok - det kunne jo også hænge sammen med spillernes kvalitet, men du har mere kendskab til klubben end jeg har - så din argumentation er mere valid
Zalayeta 19:54          
Nogle oplagte kandidater til at tage over?
lutchavez 20:06          
når man har så dårlig en statistik i mod sig og i øvrigt har tabt omklædningsrummet i nu to klubber, så var det nødvendigt.
Globus 20:09          
Hmm, Bent Christensen hvis de skal have en med Lyngby DNA. Han har så ikke trænet første division, men har da været med til at rykke dem op før. Men nok ikke realistisk, hvad med Kent Nielsen?
Torsdag 21. februar
Onsdag 20. februar