Luk

Officielt: Mads Emil Madsen rykker til Østrig

| International | 4 kommentarer

Infoboks

Manchester United - LASK
Europa League Slutspil (05/08)
bet365 1,36 5,00 7,50
Oddset 1,40 4,60 7,65

Silkeborg oplyser mandag, at anfører Mads Emil Madsen er blevet solgt til den østrigske klub LASK Linz.

Mads Emil Madsen skifter denne sommer Silkeborg ud med LASK Linz i den bedste østrigske række.

Det bekræfter Silkeborg mandag i en pressemeddelelse, efter man i sidste uge meldte ud, at Mads Emil Madsen var solgt, hvis en række betingelser blev opfyldt.

Det meddelte Silkeborg for kort tid siden på fondsbørsen, at de var blevet, men nu følger Silkeborg altså trop med den officielle handel, der sender Mads Emil Madsen til LASK Linz efter denne sæson.

- Det er med både glæde og vemod, vi tager afsked med Mads Emil, for han har udviklet sig til et spillemæssigt omdrejningspunkt på vores hold og er en fornem repræsentant for klubben, siger sportschef Jesper Stüker i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Men det er en del af vores strategi, at vores talenter skal videre, når tiden er til det, og tilbuddet er rigtigt. Begge forudsætninger er opfyldt her samtidig med, at det har været et stort ønske fra Mads Emil at teste talentet af i en udenlandsk klub.

Mads Emil Madsen var ikke med i weekendens Silkeborg-kamp, da han var i Østrig for at gennemgå det obligatoriske lægetjek og for at underskrive sin kontrakt.

Han vender nu tilbage og spiller sæsonen færdig for Silkeborg, lyder det.

Hans kontrakt med LASK Linz træder i kraft 3. august, når det østrigske transfervindue åbner.


Af Jonas Dalgård
Fredag 10. juli