Luk

Officielt: Milan hyrer Sampdoria-træner

| Serie A | 7 kommentarer
Officielt: Milan hyrer Sampdoria-træner
Foto: Getty Images

Infoboks

AC Milan har ansat Marco Giampaolo som ny cheftræner.

AC Milan bekræfter onsdag aften, at de har ansat Marco Giampaolo som ny cheftræner.

Giampaolo kommer til fra Sampdoria, hvor han har nydt stor succes siden 2016, og nu skal han altså stå i spidsen for AC Milan.

Giampaolo har fået en aftale frem til sommeren 2021 med option på et år mere, oplyser AC Milan.


Af Sara Margren

7 kommentarer

[]{}#%^*+=_\|~<>?$£?.,?!? 19:44          
Godt Valg. Gad vide om han tager Joachim med sig?
proege 20:01          
Hvad gør det til et godt valg?
Han har ikke synderligt imponeret mig med en ellers god trup.
Det er for uambitiøst valgt.!
Hvem skulle Joachim kunne slå af? På netop den plads ville han få det svært i Milan.
MaggiMagg 20:20          
nu har zapata jo forladt os, samtidigt er JA en signing som den nye ledelse sukker efter. det sagt, så er der større klubber efter ham, så jeg ser ham ikke i milan, desværre
Simonlebon 20:29          
Hvem skulle Joachim kunne slå af? På netop den plads ville han få det svært i Milan.
Det svært og være andet end enig. De har Romagnoli som er kaptajnen, Caldara som godt nok er ude indtil december og Musacchio. Sidst nævnte er måske den mindst gode af de tre, men efter min mening er Romagnoli og Caldara er altså lige en hylde højere oppe end vores kære Joachim. Når det sagt håber jeg viiiiirkelig jeg tager fejl og at han braver igennem så han kan komme på landsholdet og mose igennem,
Milan1988 20:30          
Ved heller ikke helt, hvad jeg skal sige til denne signing. Synes heller ikke han har imponeret særligt meget. Han har gjort det fint. Og fint synes jeg bare er for lidt og for uambitiøst af Milan.
tudze 21:18          
OT.
Godt valg af flere grunde.

Han har en klar (offensiv) spilfilosofi. Mao., han ved hvad han vil med sit hold når det har bolden, og det er offensivt og underholdende fodbold. Det ligger i Milans DNA..

Han er god til at udvikle unge spillere hvilket er i klokkeklar forlængelse af strategien.

Milan er ikke i en position til at vælge og vrage mellem toptrænere. Sådan er det jo når man ikke skal spille europæisk, ikke er en realistisk titelkandidat de næste år og ikke har en kæmpe pose penge til den nye træner.

Endelig tager det gerne lidt tid med netop en trænertype der vil spille offensivt med unge spillere, hvorfor et år kun med Seria A at fokuserer på for holdet, er ok når det nu skal være.

Hvad angår JA, hvorfor skal han slå nogen af? Han er da en klar tredjemand til R og C, og da han selv træder en hylde op må han også bevise han er god nok. Så skal G nok give ham chancen, hvilket selvsagt ville være megafedt.
Milanistar 21:51          
Fint med Giampaolo. Hvis truppen formår at fastholde den defensive organisation som var tæt på fremragende under Gattuso, samt at Giampaolo kan få tilført den sidste fart og kreativitet til det offensive, så kan det kun gå hen og blive langt mere underholdende at se Milan spille, end det har været i flere år.

Også et plus at han ikke er bleg for at bruge yngre og ukendte spillere! Men mht. Joachim, så vil han da være en stærk tilføjelse, omend det dog ikke er der, at Milan skal bruge pengene denne sommer.
Fredag 19. juli
Torsdag 18. juli