LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Officielt: Niels F. ny U21-træner

| Danmark U21 | 14 kommentarer
Officielt: Niels F. ny U21-træner
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Infoboks

Tyskland U21 - Danmark U21
EM U21 Gruppe B (17/06)
bet365 1,66 4,00 4,75
NordicBet 1,62 3,85 4,75

Se AGF - Randers FC 

Live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement

Den tidligere Lyngby- og Esbjerg-træner Niels Frederiksen er netop blevet præsenteret som ny dansk U21-landstræner.

Jess Thorup takkede efter EM af som dansk U21-landstræner, da han fik job som cheftræner i FC Midtjylland. Siden har DBU brugt knap et par måneder på at finde en afløser for Thorup.

Han er nu fundet. DBU har netop præsenteret Niels Frederiksen som ny træner på et pressemøde.  Han har fået en toårig kontrakt.

Niels Frederiksen blev for 17 dage siden fyret som træner i Esbjerg, hvor han afløste netop Jess Thorup tilbage i 2013. Nu afløser Frederiksen så igen Thorup, denne gang som U21-landstræner.

Frederiksen har en fortid i Lyngby og B93, som chef og U19-træner hos de kongeblå, mens han blandt andet var talentchef i B93.

Se AGF - Randers FC  Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jesper Helmin

14 kommentarer

Mineralvand 13:06          
Spændende valg!
clayton 13:10          
Tror det er et godt match.
Zinkelg 13:16          
Fint valg. Kender til talentarbejde. Har europæisk erfaring, og har tidligere vist at han kan skabe resultater, og så må det være rart at halvdelen af truppen ikke sælges hver halve år. Her er der noget længere mellem udskiftning af og i truppen.
ShevaCrespo 13:24          
Det virker som et rigtig dårligt og uovervejet valg.

Han er en udpræget Københavner-træner, og han vil elske at udtage og udvikle unge spillere, der har masser af stil og attitude, men som totalt mangler indstilling, spilintelligens osv.

Som følge heraf tror jeg desværre også, at vi kommer til at se (endnu) flere Lyngby- og Brøndby-drenge på U21.
EFB 4ever 13:33          
Hjertelig tillykke NF er næsten 100% overbevist om, at du kommer til at arbejder under en meget mere kompetent ledelse.
ReddaJoppe 13:59          
Fint valg. Kender til talentarbejde. Har europæisk erfaring, og har tidligere vist at han kan skabe resultater, og så må det være rart at halvdelen af truppen ikke sælges hver halve år. Her er der noget længere mellem udskiftning af og i truppen.
Kunne vel dårligt være mere forkert. U21-landsholdet bliver jo nærmest helt udskiftet hvert andet år, når spillerne bliver for gamle. Desuden må man også ind imellem undvære de bedste spillere, når de bliver gode nok til at blive plukket af A-landsholdet.
Philmay 14:16          
@Zinke

Lidt nysgerrig her - hvad er det for intetnationale resultatet NF har skabt??? Det er vel ret beset de resultater der tæller, når vi nu ikke skal spille mod andre danske (lands)hold.

Jeg bestvivler ikke hans evner som talentarbejder, men der er langt fra B93 og Lyngby til den internationale scene og ansvaret for et landshold, omende det er U21. Det er en pænt vigtig post, da vore kommende stjerner skal udvikles her.

Det er heller ikke succes jeg læser i en netop fyret træner. Man bliver ikke fyret grundet megen succes - vel?! det er muligt at ledelsen er besværlig - det er den også i DBU. Det er muligt der skiftes ud i truppen hvert halve år som der påpeges i tråden - men det er vilkårene og det SKAL man kunne performe under... det kan NF bare ikke!

Imø, et forkert valg... men det er blot min vurdering, som jeg ikke forventes deles, men respekteres.
Søndag 26. maj