LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Officielt: OB henter Kryger

| Danmark | 8 kommentarer
Officielt: OB henter Kryger
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk
OB bekræfter tilgangen af Lasse Kryger, der tiltræder i Ådalen på en toårig kontrakt. Kryger glæder sig til at spille i Superligaen.

bold.dk kunne i sidste uge afsløre, at OB ville hente AC Horsens' frisparkskonge Lasse Kryger. Nu er alt faldet på plads, den alsidige spiller er blevet præsenteret i OB på en toårig kontrakt.

- OB kom med et godt tilbud til mig, de har spændende planer for mig og holdet i fremtiden, jeg bor i Odense, og jeg vil gerne spille i Superligaen igen, så det gik op i en højere enhed. Jeg glæder mig til at bidrage med mine kvaliteter i OB, og jeg ser frem til en spændende sæson, siger Kryger til Horsens' hjemmeside.

- De fire år i AC Horsens har uden tvivl været de allerbedste i min karriere, og jeg er super taknemmelig og lykkelig for, at jeg har været så lang tid i så dejlig en klub. Det gør sgu ondt at tage afsked på en baggrund som den sæson, vi lige har været igennem.

Lasse Kryger blev i den forgangne sæson topscorer i AC Horsens med 12 scoringer.

Stream AC Horsens – Vejle Boldklub på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jesper Helmin

8 kommentarer

Èlber 09:46          
Hvor meget har OB givet for Kryger? Kender intet til ham. Lidt bekymrende at OB kun henter spillere fra lavere rangerende klubber. Savner Djemba, Utaka og Mendy
kewell10 10:32          
Det under mig meget, at OB vælger en spiller som Lasse Kryger, med mindre han har været utrolig billig, og er hentet ind til bredden.
Kryger har to forcer.
Han sparker gode frispark og så er han en trussel i hovedspillet, når han kommer ind i feltet fra kanten af.
Men boldmæssigt, har han ikke meget at byde på.
DK-Bold 12:16          
Jesper Lim kom forbi, ku han da ikke ha taget elendige Maxen isted.
DK-Bold 12:17          
Jesper Lim kom forbi, ku han da ikke ha taget elendige Maxen isted.
JonasB3 12:48          
Hvis det passer at han er en trussel i hovedspillet, syntes jeg det er meget tydeligt hvad det er OB har gang i. Lasse Kryger sparker dødbolde, og så sent som i lørdags kom ham, han skulle sigte mod (Lasse Nielsen). Jeg kunne forestille mig at der kom en angriber med samme styrker i luftspillet, for én mand er ikke mange at sigte efter.

Nu ved jeg ikke hvilken plads han spiller på, men i andre artikler bliver han kaldt Ruud´s afløser. Så hvis han spiller højre back er han jo også med til at styrke fysikken i forsvaret, og hjælpe mod modstanderens dødbolde.

Det er godt at se at OB gør noget ved deres manglende fysik og svaghed på dødbolde. Et lille cadeau til Jesper Hansen men det er også et sats med Kryger.
Gud_Larsen 12:52          
Hmm.. Kryger er en af de spillere jeg har bandet rigtigt meget ad!! Han var elendig da han kom til klubben, men specielt de sidste 2 sæsoner har han udviklet sig rigtigt meget...

Han sparker gode frispark, og er enormt stærk i luftspillet, så hvis man gerne vil være god til dødbolde er han en god mand på flere måder...

Udover det, så arbejder han meget, men mangler stadig noget i sin boldomgang. En ekstra force er, at han kan spille stort set samtlige pladser på banen bortset fra keeper:) Det er bestemt ikke en dum ting med en mand du kan flytte rundt efter behov...

Samlet set vil jeg tro han netop vil blive en mand man flytter rundt i forhold til, hvor man har skader eller mangler. Ser ham ikke som helt god nok til at blive en fast start 11´er, men hvis han fortsætter den udvikling han er inde i, så er det ikke umuligt at han ender som starter om et års tid...

Samtidig har de formentlig fået ham forholdsvis billigt, og han koster ikke det store i løn.

Er lidt træt af at se ham forlade klubben, specielt hvis vi skal skære lidt væk i truppen, så er han som sagt en alt muligt mand, og når man har en smal trup er den slags guld værd!

Men ønsker ham da held og lykke:)
Oliphant 16:00          
Denne signing kan kun give mening på én eneste måde; OB har ingen penge, og livremmen skal spændes ind - derfor hentes spillere hvis lønniveau ligger lavere end hidtil. Kryger er en fin spiller - i 1.division. I ligaen kommer han til kort på nærmest samtlige vigtige parametre. OB stempler øjensynligt permanent ind i bunden (udledt af ovenstående tendens) og det er måske meget klogt at disse placeringer i det mindste opnåes med et lønbudget der matcher dette.

For god ordens skyld - dette kan sagtens vise sig at være en forhastet delkonklusion, men det kræver et par tunge forstærkninger i dette vindue, med spillere af en helt anden kvalitet end Kryger.
Torsdag 21. marts
Onsdag 20. marts