Luk

Officielt: OB køber angriber i Hammarby

| International | 15 kommentarer

Infoboks

Djurgården - Hammarby
Allsvenskan (09/08)
bet365 2,15 3,50 3,20
Oddset 2,10 3,55 3,10
YouBet 2,10 3,55 3,15

OB har købt den norske angriber Sander Svendsen i Hammarby. Han har fået en fireårig kontrakt.

OB har haft snørren ude hos cheftræner Jakob Michelsens tidligere klub Hammarby, hvor fynboerne har hentet den 21-årige angriber Sander Svendsen.

Han kommer til OB på en fireårig kontrakt, og han bliver altså genforenet med sin tidligere træner.

- Sander Svendsen er en ung angriber med et stort udviklingspotentiale, siger sportsdirektør Jesper Hansen til klubbens hjemmeside.

- Det er en spiller, som Jakob var træner for, da han var i Hammarby, så det er en spiller, der kender vores cheftræner, ligesom det er en spiller, vores cheftræner kender. Som spiller er Sander spilintelligent, hurtig, teknisk dygtig, pågående og en dygtig afslutter, siger Hansen.

Den norske angriber tiltræder i OB den 16. juli. Han er nemlig lige nu udlejet til Odds BK, og der ophører aftalen først 15. juli.

OB's sæsonkortsalg er i fuld gang. Du sikrer dig dit kort her.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

15 kommentarer

Ertugrul 10:07          
Spændende! Første transfervindue i mange år, der har været så lækkert for OB-fans som dette. Vi har fået en masse ud, solgt Helenius og købt ungt ind (Opondo og nu Svendsen). Og efter sigende er vi ikke færdige endnu!
nixcha 10:16          
Arh, sidste sommer kom Drachmann, Kadrii og Leeuwin; det var vel heller ikke helt skidt? Men OK, alle ´hits´ sidste år var relativt erfarne, ´kendte´ spillere; der er forhåbentligt mere potentiale i Opondo og Svendsen - og ikke mindst i vores egen Oliver på mål; selv om der er langt op til Grytebusts niveau. Jeg synes generelt ikke, at vi kan klage i fht de sidste par år - vi har så også hevet en god træner ind, og det tæller også på plussiden. Nu må vi så se, hvordan det går, når bolden ruller.
Dorbjen 10:17          
Et virkelig interessant køb! Jeg så ham spille i en U17-turnering for år tilbage, hvor han var en fornøjelse at observere - endda mod meget kvalificeret modstand fra internationale storklubbers u-hold. Godt gået OB!
Triple I 10:22          
Jeg må indrøme at jeg er lidt skeptisk over at OB satser så meget på en 21-årig, som det tyder på. Mest fordi jeg intet kender til ham. Men udtalelserne og den info om ham er noget lovende.

Desuden har vi jo Kadrii og AK til at supplere med i angrebet, så det er faktisk imteressant med ham og hans potentiale oveni.
anders_odense 10:24          
Betyder det mon så at vi ikke går efter Kirkevold længere?
ardiles 10:40          
Inden vi solgte Helenius var vi ude efter en angriber, så det må betyde at vi stadig er på jagt efter en.
Boldfyn 10:45          
Ser ud som om det er meget fornuftigt indkøb. Jeg glæder mig til søndag når vi starter igen. Lad os da bare få Kirkevold også. Så er der muskler at arbejde med.
Onsdag 5. august