Luk

Officielt: PSG gafler Mauro Icardi

| International | 14 kommentarer

Infoboks

Lyon - PSG
Ligue 1 (22/09)
bet365 3,75 4,00 1,90
NordicBet 3,45 3,90 1,97
Oddset 3,45 3,95 1,97

PSG bekræfter, at de lejer den argentinske angriber Mauro Icardi i Inter.

PSG henter officielt Mauro Icardi til klubben.

Den farverige angriber skifter fra Inter på en etårig lejeaftale med en købsoption, der angiveligt lyder på 70 millioner euro.

Samtidig har Icardi forlænget kontrakten med Inter frem til 2022.

Icardi startede året som anfører i Inter, men efter en heftig vinter-flirt med diverse storklubber røg han helt ud i kulden, og denne sommer fik han besked på at smutte.

Icardi-lejren afviste alle bud og i sidste uge lagde han sag an mod Inter og krævede en økonomisk kompensation. Hans advokat understregede dog, at de ville droppe alle sagsanlæg, hvis Icardi skiftede klub denne sommer. 


Af Sara Margren

14 kommentarer

Pindhunden 23:03          
Har har han forlænget som aftale med Inter. Der lyder sort?
frederik.nielsen 23:08          
Pindhunden: Det er rent teknisk idet inter sikrer sig, at de ikke mister ham på en free, hvis PSG vælger ikke at udnytte deres købsoption næste sommer.
Reevenge 23:10          
En usympatisk spiller til en helt igennem sympatisk klub. Der er noget der ikke går op?


Ironi kan ikke forekomme.
L'Imperatore 23:11          
Der mangler godt nok nogle nuancer i denne artikel. Det var jo ikke alene hans vinter flirt men at han bl.a. Fakede en skade da klubben havde alle angriber skadet , fordi man tog anførerbindet fra ham. Der skulle en advokat til at forhandle, at han ville spille de sidste kampe i sæsonen. Pinlig og uværdigt . Håber aldrig at han kommer tilbage !
Sibusiso Jensen 23:11          
Game, set, match Inter.
Skytte 23:12          
Ja mon ikke der er et par elementer i det - Inter sikre at de får en god betaling for ham, Icardi sikre en ekstra sign-on fee som nok ikke er helt ubetydelig (både i Inter og PSG) så på dem måde får han sin kompensation som han jo mente han var berettiget til...
Indspark med bolden 23:16          
Kan godt forstå, at PSG er lidt i panik med aktuelle skader til både Mbappe & Cavani, gad vide hvad der sker, når de er klar igen?
Lørdag 21. september