LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Officielt: Randers snupper Kamara

| Danmark | 9 kommentarer
Horsens-helt får lufttur midt i følelsesladet interview: 'Det er en kæmpe forløsning'
Vild Horsens-jubel: Se holdleder-Bjernes sejrsdans og hele Bo H's 'f***ing' tale til spillerne
Øl-overdænget Reese savner ny kaffemaskine: 'Hvis ikke vi havde overlevet, havde det satme været en ringe sæson'
Tæt til det sidste: Horsens overlever nedrykningsspillet med et hængende hår - se målene og de forløsende jubelscener her
AGF-målscorer: 'Vi bliver for selvfede'
Officielt: Randers snupper Kamara
Foto: Randers FC

Randers bekræfter, at de har hentet den 25-årige angriber Alhaji Kamara, der kommer til fra Vendsyssel på en fri transfer.

Vendsyssel meddelte tidligere på dagen, at angriberen Alhaji Kamara forlader klubben efter denne sæson, da han har skrevet med en anden klub.

Og Randers FC bekræfter nu, at de har sikret sig den 25-årige angriber. 

- Jeg glæder mig virkelig til at komme i gang i Randers FC. Nu har jeg været i Danmark i nogle måneder og fået et indblik i niveauet i Superligaen, som gør at jeg ved, hvordan de forskellige klubber spiller. 

- Jeg ser mig selv passe rigtigt godt ind i Randers FC’s spillestil. Det er et skridt op for mig, og jeg glæder mig til at trække den flotte lyseblå trøje over hovedet, siger Alhaji Kamara til Randers' hjemmeside. 

Kamara har scoret fire mål i otte kampe for Vendsyssel i foråret. Tidligere har han spillet klubber som Sheriff, DC United og Norrköping.

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

9 kommentarer

Petercn 12:41          
Hold da op en dårlig timing! At en spiller stiller sig op og viser sig frem for en anden klub, mens hans nuværende klub spiller for overlevelse!? Hvem havde dog haft et problem med at vente til efter Vendsyssels sidste kamp?
Tioman 12:45          
Enig Petercn@ væmmelig og total respektløs! Synd for Vendsyssel....
RFC-Kronjylland 13:00          
Det kan jeg også godt forstå, at man tænker. Det ville dog have været værre, hvis Randers og Vendsyssel spillede om det samme. Man må vel forvente en professionel indsats sæsonen ud for Vendsyssel, og det var jo ingen hemmelighed, at han ville videre.

Det er dig svært at se, hvorfor udmeldingen ikke har kunnet vente til sæsonen slutter.
Hardcore_krabbe 13:06          
Kan det være noget med det er et aktie selskab så skal det meldes ud?
Globus 13:06          
Nu kan der jo gå nogen uger før Vendsyssel har spillet deres sidste kamp, så jeg kan egentlig godt forstå at Randers ikke ønsker at vente så længe med at melde ud. Ja, man kunne måske lige have ventet til efter på søndag i første omgang og set hvordan det gik der. Og ja, man kunne måske også have lavet en mere "neutral" udmelding i første omgang og ventet med at fremvise ham i trøjen, når du han stadig spiller i en anden trøje. Det havde måske været mere taktfuldt, men det er detaljer og ikke noget jeg kan hidse mig op over. Det var jo også kendt at han var på vej væk.
Graceland 14:21          
Det er da en uge siden, at det blev annonceret i en anden artikel...
YellowPride 14:26          
Nu har det jo reelt ingen betydning for søndagens kamp, da Kamara ikke er med i truppen mod Horsens på søndag.

Nu offentliggjorde Vendsyssel jo først at han havde skrevet med en anden klub, og i og med at Randers har været nævnt på rygtebasis, er Randers nødt til at melde noget ud. Der er nogle klare regler når man som virksomhed er på aktiemarkedet, og der er nyheder som kan påvirke kursen.
Mandag 20. maj
Søndag 19. maj