Luk

Officielt: Real Madrid henter PSG-keeper

| International | 8 kommentarer

Infoboks

Lyon - PSG
Ligue 1 (22/09)
bet365 3,75 4,00 1,90
NordicBet 3,45 3,90 1,97
Oddset 3,45 3,95 1,97

PSG meddeler, at målmand Alphonse Areola forlader klubben og fortsætter i Real Madrid på en lejeaftale.

Real Madrid og PSG ventes at bytte målmænd her på transfervinduets sidste dag, og nu er første skifte på plads.

PSG meddeler, at Alphonse Areola skifter til Real Madrid på en lejeaftale, som holder ham i klubben i resten af denne sæson.

Den 26-årige keepers kontrakt med PSG løber til sommeren 2023, og Real Madrid har ikke fået en købsoption med i aftalen.

Det ventes, at Keylor Navas tager den anden vej og spiller den kommende sæson i PSG.


Af Mikkel Nøhr

8 kommentarer

Les Cules 18:25          
Hold da op der har Real Madrid skudt sig i foden, og de bliver da også de store tabere i den byttehandel. Navas har sine fejl men han er dælme også en dygtig målmand.
raulmadrid 18:40          
Det er nok også udelukkende fordi Navas har ønsket et skifte.
Kasperyolo 18:45          
Navas er virkelig en undervurderet målmand. Har reddet Real utallige gange med han vanvittige shortstops. Han bliver savnet!
realmadrid7 18:55          
Hold da op der har Real Madrid skudt sig i foden, og de bliver da også de store tabere i den byttehandel. Navas har sine fejl men han er dælme også en dygtig målmand.
1. Navas ville selv væk, hvilket er forståeligt når man kan være 1.målmand i et andet storhold fremfor reserve i et. Så han bliver ikke tvunget ud, tværtimod har Navas i sidste time taget denne beslutning. Ellers havde Real beholdt Lunin som reserve.

2. Navas er stadig en verdensklasse målmand men man har nu en bedre og yngre. Derfor gavner det ingen at man fortsætter med den uro omkring målmandsposten.

3. Det er ikke en byttehandel. Navas bliver angiveligt solgt for 100 mio kr, mens PSG målmanden er lejet ud til Real for 1 sæson.
DanielChristoffersen90 19:03          
Syntes også det er en fin aftale, Navas fortjener ikke og sidde på bænken! Og man får sig altså også en super målmand i Areola! Navas har været en super spiller for Madrid, som alle der er fans af klubben, forhåbentlig sætter pris på!
Kong Dario 19:22          
Areola er altså en klasse keeper. Meget tilfreds
Tha_BinGo 08:51          
"PSG målmanden"
Lørdag 21. september