LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Officielt: Riddersholm ny AGF-træner

| Superligaen | 77 kommentarer
Officielt: Riddersholm ny AGF-træner
Foto: Getty Images/Lars Ronborg

Infoboks

AGF - Vejle Boldklub
Superligaen Pulje 1 (01/04)
bet365 1,83 3,60 4,20
NordicBet 1,82 3,80 4,30
Oddset 1,82 3,60 4,50

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
AGF har netop offentliggjort, at Glen Riddersholm er ny træner i klubben. Riddersholm har fået en kontrakt til sommeren 2018.

I går sagde AGF farvel til Morten Wieghorst, men allerede i dag står afløseren klar, da Glen Riddersholm er blevet offentliggjort som ny træner i klubben.

Riddersholm førte i sidste sæson FC Midtjylland til klubbens første danske mesterskab, men brød med klubben over sommeren og har gået arbejdsløs siden.

- Vi er glade for, at en trænerkapacitet som Glen har sagt ja til at stå i spidsen for vores Superliga-hold. Det har været vigtigt for os at finde en cheftræner, som kan bygge videre på det projekt, vi har sat i gang, og som er en fagligt kompetent leder med stor gennemslagskraft.

- Glens meritter taler for sig selv, og han har vist, at han er i stand til at skabe resultater, samtidig med at han udvikler den enkelte spiller og et stærkt kollektivt, siger sportschef Jens Andersson i en pressemeddelelse.

Glen Riddersholm har fået en kontrakt til sommeren 2018 og får sin tidligere assistenttræner fra tiden i FC Midtjylland, Lars Friis, som assistenttræner.

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr
Onsdag 27. marts
Tirsdag 26. marts