LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Officielt: Sandro Wagner i Bayern til 2020

| Bundesliga | 19 kommentarer
Officielt: Sandro Wagner i Bayern til 2020
Foto: Bayern München
Bayern München har præsenteret angriberen Sandro Wagner fra Hoffenheim som ny mand til sit angreb. Kontrakten løber til sommeren 2020. 

Bayern München har ønsket sig en backup for topscorer Robert Lewandoski, og han er nu på plads i form af den 30-årige Sandro Wagner fra Hoffenheim. 

Bayern bekræfter således på sin hjemmeside, at Wagner fra 1. januar tiltræder på en aftale, der løber til sommeren 2020. 

Wagner startede sin aktive karriere i Bayern München, men spillede kun få førsteholdskampe, inden han i 2008 rykkede videre til Duisburg og siden Hertha Berlin, Werder Bremen, Darmstadt og altså Hoffenheim.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikael Blond

19 kommentarer

FC Bayern 1900 10:38          
Velkommen hjem! Optimalt køb med en mand, der de seneste sæsoner har været god for masser af mål, men som er i en alder, hvor han kan leve med at være backup. Derudover kender han setuppet i klubben og er tysk landsholdspiller, så der burde ikke være den store tilvænning.
Without Warning 10:45          
Så har de sku gjort det igen
CPH-Hotspur 10:49          
Så har de sku gjort det igen
Hentet en spiller hjem, der tidligere har været i klubben?
MBK 11:01          
En spiller med et meget atypisk karriereforløb. Han var et flop i Werder Bremen, Kaisterslautern og Hertha Berlin, men fik som 27-årig sit gennembrud i Darmstadt og er nu både tysk landsholdsspiller og Bayern München-spiller.
FC Bayern 1900 11:20          
Without Warning

Jeg ved, hvad du vil sige, men nu skal du høre. Folk her i dk kan jo så godt lide at gøre Bayern til den store skurk, mens Dortmund er helgener. Men prøv nu at se Dortmunds hold:
Bürki er købt hos Freiburg, Toprak og Gonzalo Castro hos Leverkusen, Dahoud fra Gladbach, Toljan fra Hoffenheim, Weigl fra 1860 (ja okay, det tæller måske ikke helt med her), Maximilian Philipp fra Freiburg osv. Derudover kan Rode of Götze, der begge som bekendt er købt i Bayern, samt Reus, der blev købt i Gladbach, og Weidenfeller og Piszczek, der blev købt i henholdvis Kaiserslautern og Hertha, også nævnes. Men det er jo Bayern, der støvsuger ligaen for konkurrence selvfølgelig.
Bastian 11:45          
FC Bayern 1900.

Spot on. I moderne fodbold er det kun Bayern, der er de onde ifølge Hr. og Fru Danmark.

Euer Hass ist unser Stolz.
Basti 11:57          
Dejligt at Lewy bliver presset lidt deroppe. Velkommen hjem.
Tirsdag 22. januar
Mandag 21. januar