Luk

Officielt: Schalke fyrer træner og fire andre

| Bundesliga | 11 kommentarer

Infoboks

Schalke 04 bekræfter, at klubben fyrer cheftræner Christian Gross, sportsdirektør Jochen Schneider og tre andre nøglemedarbejdere.

Schalke 04 bekræfter nu, at klubben har udstedt fem fyresedler i den sportslige ledelse.

Cheftræner Christian Gross, assistenttræner Rainer Widmayer, sportsdirektør Jochen Schneider, holdkoordinator Sascha Riether og fysisk træner Werner Leuthard har fået sparket.

Teknisk direktør Peter Knäbel får det midlertidige ansvar som sportsdirektør, og han får hjælp af U19-træner Norbert Elgert og assistent Mike Büskens.

U23-træner Gerald Asamoah overtager som som holdkoordinator, men det er stadig uklart, hvem der skal være cheftræner.

Mandagens træning står de fysiske trænere for, oplyser Schalke.

Schalke har i denne sæson haft David Wagner, Manuel Baum, Huub Stevens og Christian Gross som cheftrænere, og de ligger sidst i Bundesligaen.

Christian Gross nåede én sejr, to uafgjorte og syv nederlag i sine to måneder i klubben.


Af Sara Margren

11 kommentarer

Peter Nielsen 12:17          
Heller ikke andet end rimeligt at sportsdirektøren også får sparket. Det er vel ham der har ansat de sidste 4 trænere som nu alle er fortid i klubben.
LosMillonarios 12:20          
Haha den daglige Schalke nyhed på bold.dk. Kaos klub.
Magnus16 12:29          
Peter Nielsen
Jeg er fuldstændig enig. Det har været en dårlig ledet klub i lang tid. Nu skal der nye tanker i spil. En våd drøm (for mig som Schalke fan) er CV, men spørgsmålet er, om det har interesse for ham. Evt. kombineret med ansættelsen af en erfaren ungdomstræner som Thomas Frank.
km2014 12:59          
Undskyld: CV og Frank?!?!?
Vi snakker altså om en storklub som Schalke, der skal have vendt skibet....ikke en udviklingsklub som Mainz og Stuttgart...der skal større navne på bordet og nok tyske, der kender ligaen og kulturen.
AK78 13:25          
Magnus16
CV er i Brøndby og i gang med et stort projekt som jeg næppe tror han dropper til fordel for en kommende 2 Bundesliga klub, hvor ALT sejler.
Thomas Frank er ikke realistisk. Har gang i et mega spændende projekt i Brentford hvor der er styr på det med nogle dygtige ledere og hvor han efterhånden har opbygget sig et rigtigt godt navn, ikke kun i Brentford men i hele fodbold England.
Han smutter næppe til en klub er sejler og skal til at starte forfra i 2 Bundesliga.
bruger 178535 13:28          
@Magnus16

Umiddelbart enig med km2014 i, at du mangler lidt internationalt udsyn her. Hvis du endelig vil have lidt dansk islæt i klubben er Ebbe Sand nok det mest realistiske bud qua hans legendestatus i klubben, selvom han i tyske medier bliver nævnt som den største outsider af alle. Måske han kan findes som assistent og angrebstræner, der er i hvert fald brug for en.

Det svære bliver nok at finde en træner, som også vil med ned og kan få dem hurtigt op igen. Der bliver derfor spekuleret i en intern overgangstræner indtil sommer. Til sommer er fx Tedesco fri igen, det var jo ikke kun dårligt.

I Tyskland kigges der meget mod tyske trænere, og i hvert fald tysktalende trænere. Og endnu mere, når man kommer udenfor topklubberne, så mon ikke det bliver sådan en.
cloc 14:27          
Asamohaaaaa

Så der dømt lykke og diciplin!
Onsdag 21. april
Tirsdag 20. april