LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Officielt: Scheel til SønderjyskE til sommer

| Superligaen | 9 kommentarer
Officielt: Scheel til SønderjyskE til sommer
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images
SønderjyskE har offentliggjort, at man har lavet en toårig aftale med Silkeborgs Emil Scheel - kontrakten træder i kraft fra og med næste sæson. 

Som bold.dk allerede tidligere på ugen kunne fortælle, så skifter Silkeborgs Emil Scheel til SønderjyskE. Det bekræfter sidstnævnte i en pressemeddelelse. 

SønderjyskE fortæller, at man er blevet enig med Scheel om en toårig kontrakt, som gælder fra den kommende sæson - dermed spiller midtbanemanden altså foråret i Silkeborg. 

- Vi har længe haft et godt øje til Emil Scheel, som har den rette alder og erfaring med i bagagen. Han kan dermed også byde ind fra første fløjt i den nye sæson, siger SønderjyskE-sportschef Hans Jørgen Haysen i en pressedemeddelelse.

- Han er en uhyre løbestærk spiller, som også evner at placere sig de rigtige steder, og hertil får vi også en arbejdsom tovejsspiller. Emil Scheel er god til at komme til chancer via løb i feltet, landskud og også hovedstød. Vi vil derfor fokusere på, at han skal blive en endnu mere målsøgende – og scorende spiller, siger Haysen. 

- Jeg forventer også, at Emil Scheel kommer til at byde ind i forhold til det lyseblå DNA og vores værdier med hans veludviklede vinderattitude, siger SønderjyskE-sportschefen. 

26-årige Emil Scheel har tidligere tørnet ud for Lyngby og AGF.

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

9 kommentarer

Skrok65 08:29          
Pas på derude, landskud!:)
Chris50 09:45          
Løbestærk, arbejdsom, tovejsspiller... Hvis det er forventningen så bliver Haysen godt nok overrasket!
Foggy 10:23          
Det var ellers det, han gjorde godt i AGF.

Jeg ser ham som en god forstærkning til den centrale midt.
SotD 10:33          
Få nu lavet en overgang her med det samme i stedet for, at vi skal se på en Scheel lunte rundt i forårssæsonen i frygt for skader.

Held og lykke i det videre Emil. Vi der har lidt forstand på fodbold, og som respekterer andre mennesker for deres tid og indsats har sat stor pris på dig og din tid i klubben.
BobErGul 11:05          
God signing af Sønderjyske !
Scheel får en hård medfart på nogle medier, men jeg vurderer at han har et uforløst potentiale som han kan få udnyttet i Haderslev.
Godt match !
Brøndbæ siden 1864 11:47          
Scheel har haft rigeligt med muligheder for at vise sit topniveau i Superligaen. Ham og Thomas Nørgaard har været de svage led hos SIF i denne sæson. Det er de to pladser der skal styrkes, så det er fint at han ryger videre.
ThePantsParty 13:40          
Fantastisk divisions-spiller. Elendig Superliga-spiller. Han har gjort det godt for os, og det ærger mig vi ikke får penge for ham. Men i sidste ende er han bare ikke god nok til Superligaen, og jeg kan ærlig talt ikke se ham blive en succes i SønderjyskE. Mærkelig skift for ham og SE.
Fredag 19. april