Luk

Officielt: Scholz slutter sig til Junker og co.

| International | 16 kommentarer

Infoboks

Urawa Red Diamonds - Shonan Bellmare
J. League (20/06)
Oddset 1,95 3,25 4,00
bet365 1,90 3,40 4,00

FC Midtjyllands Alexander Scholz skifter til japanske Urawa Red Diamonds i Japan, bekræfter FCM mandag.

FC Midtjylland bekræfter mandag, hvad bold.dk tidligere har kunnet fortælle.

Nemlig at FCM-profilen Alexander Scholz skifter den midtjyske hede ud med japanske Urawa Red Diamonds, der køber forsvareren fri.

FCM bekræfter på klubbens hjemmeside, hvor Scholz selv fortæller om afskeden med FCM.

- Klubben har været med til at bygge mig op igen efter en svær periode, ligesom jeg har kunnet bidrage positivt til klubbens udvikling. Selvom det sluttede lidt ærgerligt for os, ser jeg med stolthed tilbage på de ting, holdet har opnået. Hver eneste dag har jeg nydt at møde ind på arbejde, og det er en ting, jeg tror, man ikke skal undervurdere, siger han og tilføjer om sin nye eksotiske destination.

- Det føles helt rigtigt, og jeg har længe vidst, at det var det jeg ville. Faktisk har jeg altid spillet fodbold for lige præcis et skifte som dette. Det passer perfekt til den person jeg er.

På Urawa Red Diamonds' hjemmeside fremgår det ikke, hvor lang kontrakt Scholz har skrevet.

Scholz bliver i Urawa Red Diamonds holdkammerat med danske Kasper Junker, som tidligere i år rykkede fra Bodø/Glimt til klubben i Tokyo.

28-årige Scholz har tidligere tørnet ud for Vejle, islandske Stjarnan og de belgiske klubber Lokeren, Standard Liege og Club Brügge.

Han vendte tilbage til dansk fodbold i 2018, og han har siden spillet 114 kampe og scoret 16 mål. Han kronede denne sæson med at blive kåret som Årets Profil i 3F Superligaen.


Af Jonas Dalgård

16 kommentarer

JEGerUenig 11:11          
Så man får altså 200% mere udbetalt for ens træner, en for årets superliga spiller...

FCM, alle de gode handler i har lavet, var den her da en ringe en. set på den anden side at lave en transfer i Dansk fodbold der ikke kun tæller for mulig Profit er da bestemt en fleks der tegner billede af der nu findes 2 klubber i DK der ikke står og har problemer med betale løn hvert år ;)
ulricht 11:19          
@jegeruenig

Jeg forstår så ikke helt din tekst. Men pyt.

Scholz sagde helt sikkert ja tak til et FCM projekt, som var fint men ikke helt ifølge hans planer, da han skiftede til dem for et par år siden. Han har vel hele tiden gerne ville til en spændende udenlandsk udfordring med god løn, så han fik en klausul i sin kontrakt..

Tit glemmes det, at fodboldspillere også er mennesker og har en vilje, der siger ja eller nej til klubskifte. At tvinge en spiller imod hans ønske at blive en i klub er ikke altid lig med, at han så vil spille super fremover.

Så dette skifte er vel noget, som er tænkt ind i hele samarbejdet. Scholz har været glimrende for FCM, og de har været glade for at låne ham lidt billigt, indtil japanerne lagde pengene og en givetvis god løn.

Håber han bliver glad for oplevelserne derovre, fordi jeg tænker ikke, at det er et optimalt skifte i forhold til landsholdsplads og den slags. Men måske han ved, at han ikke står først for alligevel? Hvad ved vi. Han har gjort det godt og fortjener skiftet.
Acebone 11:20          
Det var nok en nødvendighed med den eventyrsklausul for at få Scholz i første omgang. Ville alle dage lave den handel igen. Han er så rigeligt tjent ind på sportslig værdi - meget afgørende i CL-kvalen eksempelvis.

Tak for alt, Scholz!
Peter Nielsen 11:24          
Var der ikke også noget med at han skiftede til dansk fodbold pga. private forhold. ? Hvis det er afsluttet er der vel heller ikke noget der holder ham i Danmark længere.
JEGerUenig 11:32          
Jeg forstår så ikke helt din tekst. Men pyt.
Jeg mente bare, det er måske kun set i FCK at man har købt en spiller på den anden side af 15 mil også vidst fra dag 1 at der er change for man taber et større beløb på at sælge ham igen...

mere eller mindre alle transfer handler i DK (når der ikke er snakke om fri transfers eller et meget lille beløb) er jo bygget på der mulighed for fint Profit efterfølgende.

Så pointen med det var, det er en måde FCM nu kan fleks med musklerne og vise de ikke er tvunget til at skulle sælge den spiller de købte for 15 til 30 1 eller 2 sæsoner efter
Big Bang 11:53          
Agger? For bare at nævne en af mange...
Nodiem 11:54          
Sholle havde en klausul i sin kontrakt - det rigtige tilbud kom, til den på forhånd aftalte pris.. Slut, held og lykke !
Søndag 20. juni
Lørdag 19. juni