Luk

Officielt: Silkeborg får hollandsk tilgang

| International | 13 kommentarer
Kavalkade af brændte chancer fra 'Plaffeministeren' - se dem her
Bænket SIF-anfører: 'Jeg er træt af det'
Peter Sørensen om transfervindue: 'Der skal meget til før vi sælger vores store stjerner'
Hobro-profil trods sejr: Det var en pose lort
Hvilsom om mareridtsskade: Jeg sad i omklædningen og fældede en tåre
Officielt: Silkeborg får hollandsk tilgang
Foto: Silkeborg IF

Den 25-årige venstreback Milan Massop skifter belgiske Waasland Beveren ud med Silkeborg IF, hvor han har fået en treårig kontrakt.

Silkeborg IF har sikret sig en treårig aftale med den hollandske venstreback Milan Massop, som senest har tørnet ud for belgiske Waasland Beveren.

Han skifter tranferfrit, så Silkeborg har altså ikke haft penge oppe af lommen for at få fingre i hollænderen.

Handlen blev allerede kendt mandag, da den hollandske avis Algemeen Dagblad berettede, at Massop var i Silkeborg til lægetjek.

Sportschef Jesper Stüker afviste historien over for Midtjyllands Avis, men han er øjensynligt kommet på andre tanker i de seneste 24 timer.

- Milan Massop kan både spille stopper og venstre back og har vist højt niveau på begge positioner, siger Jesper Stüker til klubbens hjemmeside.

- Men mest af alt har Milan noget lederskab og erfaring, som vi har ledt efter i sammenhæng med, at vi har en trup, og ofte startellever, med en hel del talentfulde, men endnu i superligasammenhæng uerfarne spillere.

- Det er vores forventning, at Milan i den sammenhæng kan give et stort bidrag til helheden, siger Jesper Stüker.

Milan Massop spillede i sidste sæson fast i den belgiske liga.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

13 kommentarer

StayOnYourFeet 10:43          
Spændende og betryggende. Der har længe manglet konkurrence til Frederik Møller, da Gustav Dahl er ude. Det har været åbenlyst at der mangler defensiv stabilitet i de første 3 kampe. Men hvad vi også har manglet i de første kampe er evnen til at spille os igennem på den sidste tredjedel. Vi har haft masser af boldbesiddelse, men ikke kendt vores besøgstid og blevet nakket på kontra..
Ammen 10:48          
Det virker som en tiltrængt tilgang. Bestemt et lille lyspunkt i en hård tid! Men det skal da ikke forhindre fortsat kritik af den sportslige ledelse ;)

Jeg er med på at aktieselskabet ikke bare kan respondere på alle rygter, men må indrømme at det er enormt frusterende set fra en fan-synsvinkel konstant at blive "holdt udenfor". Fair nok ifm de specifikke transfers, men det vil være enormt forfriskende, hvis der dog bare kunne komme nogle udmeldinger om den generelle retning klubben ønsker at gå i.
SotD 10:54          
Hvorfor siger vores sportsdirektør at han aldrig har hørt navnet så mange gange? Det virker jo bare dumt. Især måden han siger det på, med at han ikke vil kommentere på rygter - men når det så er sagt, så har han aldrig hørt navnet Massop. Og så udtaler han det demonstrativt forkert. Hvorfor ikke bare sige "jeg udtaler mig af gode grunde ikke til enkelte spillere".
dkd 11:04          
Når nu Kent (desværre) mener at vi skal spille så kedeligt defensivt som han gør, så ER det nu engang en interessant signing. At jeg meget hellere så SIF komme frem over stepperne hvad end det så må koste bagude, er så en helt anden sag. Vi så allerede i 1. division at det ikke just var forsvaret som vandt kampene, og det bliver så bare udstillet i vildskab i SL med bedre hold.

Et par host:
1) Uha hvor har Hedval og Alves set skidt ud i denne sæson. Hedval har godt nok lavet mange elementære fejl, men har i flere omgange (især i sidste sæson) set rigtig godt ud, så mon ikke han kommer igang. Alves kører de rundt med - både teknisk og fysisk.

2) Håber den nye mand kan gøre noget godt for forsvaret. Synes Hagelskær og Crone gør det OK på backs, og Simon J har faktisk også gjort det ok, så giv Alves en pause.

3) Lesniak - ham håber jeg godt nok bliver bedre. Han står til at løbe rigtig meget, men han får intet ud af det fremad banen. Spiller lidt ligesom Nambishi, hvilket OVERHOVEDET ikke er positivt!

4) Maholli har faktisk gjort det ok.

5) Glæder mig til at se Gertsen og Mattsson tilbage!
ThePantsParty 11:48          
Det sender Møller på bænken = Godt hentet.
Cta 11:50          
Simon j så så godt nok skidt ud i hans markeringer igår... og noget stor og langsom i vendinger...
forstår ikke Silkeborg ikke forsøger med Victor Torp, Jacob Poulsen eller thykosen
JanTheMan 11:57          
Så mangler vi bare en bedre målmand, noget erfaring til midtbanen a la Jakob Poulsen og en offensiv legekammerat til Schwarz, så manden får noget at arbejde med.
Fredag 23. august