Luk

Officielt: Silkeborg sælger Frederik Alves

| International | 18 kommentarer

Infoboks

West Bromwich - West Ham
Premier League (19/05)
Oddset 5,30 4,20 1,60
bet365 5,00 4,00 1,61

Silkeborg IF A/S oplyser i en fondsbørsmeddelelse, at klubben har solgt Frederik Alves Ibsen – eneste udestående er en arbejds- og opholdstilladelse.

Silkeborg IF Invest A/S bekræfter onsdag i en fondsbørsmeddelelse, at Silkeborg IF er nået til enighed med en unavngiven klub om et salg af Frederik Alves Ibsen – og det eneste udestående er arbejds- og opholdstilladelse til forsvareren.

Silkeborg IF oplyser altså ikke, hvem man er enig med, men, som bold.dk kunne fortælle i oktober, rykker Alves Ibsen til Premier League-klubben West Ham.

I fondsbørsmeddelelsen lyder det:

- Silkeborg IF A/S har dels modtaget information om, at spillerens individuelle betingelser er opfyldt og dels at eneste udestående forbehold i transferaftalen er spillerens opnåelse af arbejds- og opholdstilladelse, skriver selskabet og fortsætter:

- Det er selskabets forventning, at dette falder på plads inden årets udgang, hvorved spilleren formelt kan skifte klub i januar 2021.

I oktober oplyste Silkeborg IF A/S, at man opjusterede sine forventninger til regnskabsåret med 10 millioner kroner, og dengang skrev man, at salget afhang af nogle individuelle forbehold.

Den 20-årige forsvarer har spillet otte kampe for Silkeborg i denne sæson.

Han har været i klubben siden 2017.


Af Jonas Dalgård

18 kommentarer

Toratora 10:53          
Det er så vildt de kan blive med at sælge spillere.

Ser vi på klubbens tidligere ageren efter store salg, kan vi jo desværre ikke forvente at få hentet en profil ind på samme plads. Man skulle ellers tro der var økonomi til det efter de mange mange millioner der er tjekket ind de sidste to sæsoner.
Frasansogsamling 10:57          
Solidt salg af SIF og spændende mulighed for Frederik Alves! Det er ikke hver dag, at en klub fra Premier League banker på døren (i fald der er tale om West Ham), så selvom han umiddelbart vil være langt fra spilletid, kan jeg sagtens forstå hans beslutning. 10 millioner kroner for en spiller fra 1. Division er bestemt også godkendt, hvis du spørger mig
Afløseren 11:02          
SIF har været dygtige til at sætte tæring efter næring de sidste par år, og hvis ikke jeg husker meget galt, så driver de en fodboldklub med overskud og har gjort det i et par år nu. Det koster selvfølgelig på den sportslige side, hvor klubben har været lidt af et elevator-hold, men på lang sigt tror jeg, at det gavner SIF at man har økonomisk robusthed til at kunne etablere sig i Superligaen såfremt man rykker op. Alternativt har man økonomien til at fortsætte i 1. Division med et professionelt setup.
SIF har derudover en rigtig godt akademi, der producerer gode spillere. Kan man holde på dem og undgå, at talenterne søger mod FCM og Vejle, så er jeg sikker på, at SIF nok skal klare sig uden indkøb af profiler.
Toratora 11:06          
Problemet er jo så bare, at de ikke foretager de rette valg når de kommer i superligaen - de er alt for naive i forhold til egne unge spillere. Hvis ikke de indser det ved en kommende oprykning, så kan de få meget svært ved at komme ud af elevator-holds-rollen.
2300Forza 11:13          
Hvordan går det med Winston Reid? Er han stadig ejet af West Ham eller blevet solgt/udlejet?
Desrouleaux 11:13          
Der skal som minimum hentes en erfaren spiller til Start-11, til hver kæde, såfremt man rykker op. Hvis vi skal have en chance for at overleve.

OT: Stort tillykke til Frederik med et flot skifte til West Ham. Han vil sikkert blive lejet ud i første omgang til League 1 el lign. Men spændende hvad han kan drive det til i England, han har et stort potentiale.
Larsmor 11:16          
Helt enig med "Afløseren".
Mange tror åbenbart, at når man sælger en spiller for x millioner, så har man x millioner at "hygge" sig med på transfermarkedet.
Det er netop ikke tilfældet, i hvert fald ikke i Silkeborg. Transferindtægter er en del af de samlede indtægter, som jo blandt andet finansierer akademi og udvikling af ungdomsspillere.
Nogle klubber har måske så store indtægter fra sponsorer, tilskuere, TV, UEFA m.m., at transfers er flødeskum ovenpå, men så taler vi ikke om klubber, der kører med i elevatoren mellem superliga og 1. division.
Søndag 16. maj
Lørdag 15. maj