Luk

Officielt: Sousa forlænger og udlejes fra Vejle

| International | 12 kommentarer
Officielt: Sousa forlænger og udlejes fra Vejle
Foto: Getty Images

Vejle Boldklubs tekniske chef, Jacob Krüger, siger til klubbens hjemmeside, at udlejningen af Allan Sousa både er økonomisk og sportsligt attraktivt for klubben.

Vejle Boldklub sender klubbens helt store profil, Allan Sousa, til Belgien, hvor han i den kommende sæson skal spille for Sint-Truidense VV.

Det bekræfter Vejle på klubbens hjemmeside, hvor man samtidig oplyser, at man har forlænget kontrakten med brasilianeren.

Til Vejles hjemmeside siger teknisk chef Jacob Krüger, at man har arbejdet på at finde den rette løsning for både klub og spiller, og det har man fundet nu.

- Det har hele tiden været planen for Allan Sousa og Vejle Boldklub, at Allan skulle videre denne sommer. Vi har brugt den sidste tid på at finde den helt rette klub til Allan og samtidig sikre en attraktiv aftale for Vejle Boldklub. Både sportsligt og økonomisk. 

- Nu skal Allan bevise sig i et nyt miljø og i en ny liga. Vi ønsker Allan Sousa held og lykke med det kommende års udfordringer i Sint-Truiden, siger Jacob Krüger.

Bold.dk kunne tidligere tirsdag fortælle, at lejeaftalen indbringer Vejle omkring fem millioner kroner i første omgang, mens belgierne har en købsklausul i aftalen, der kan indbringe den danske klub en større bunke penge, hvis den bliver indløst.


Af Jonas Sand
Fredag 23. august