LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Officielt: Vejle ansætter svensk træner

| Danmark | 10 kommentarer
Officielt: Vejle ansætter svensk træner
Foto: Vejle Boldklub

Infoboks

AGF - Vejle Boldklub
Superligaen Pulje 1 (01/04)
bet365 1,65 3,75 5,25
NordicBet 1,72 3,75 5,05
Oddset 1,65 3,80 5,30

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
Vejle Boldklub har præsenteret svenske Andreas Alm som ny cheftræner i klubben. Alm får foreløbigt to år i klubben.

Vejle Boldklub bekræfter nu på deres hjemmeside, at man har skrevet en toårig kontrakt med svenske Andreas Alm, som fremover skal udfylde trænerrollen i Nørreskoven.

- Vejle Boldklub ville ikke, før 1. juli, have haft muligheden for at kunne tiltrække sådan en trænerkapacitet, som Andreas Alm. Derfor glæder dig mig utrolig meget, at vi nu er kommet i mål med en 2-årig aftale, siger sportschef Steen Thychosen på VB's hjemmeside.

- Nu begynder det lange seje træk med at bygge på lag for lag. Jeg ser frem til at opleve Andreas på træningsbanen. Han ved, hvad det handler om, siger Thychosen.

Andreas Alm kommer til klubben efter at have gået ledig i et par måneder. Svenskeren blev således fyret i AIK Stockholm i midten af maj efter knap fem år hos den store svenske klub.

Andreas Alm har selv en spillerkarriere bag sig og startede sin trænerkarriere i Eskilstuna, hvor han i 2008 stoppede sin aktive karriere.

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

10 kommentarer

sparkliz 11:54          
Scoop!
AC Røde 12:32          
Sådan !
Så skal de sidste spilleraftaler nok komme i hus.
Sikke et koncept - superspændende fremtid for VB/"Den gamle dame"
Poor Scouser Tommy 13:14          
Spændende navn at få til klubben. Håber at VB nu endelig har fundet en cheftræner, der kan få sat skik på tingene. Hans CV fejler i hvert fald ikke noget. Især ikke når man tænker på, at det er en 1. divisionsklub, han træder ind i. Nu bliver det spændende at se, hvilket hold, VB kan stille med ved sæsonstart. Men mon ikke et trænernavn som dette kan fjerne noget af den skepsis, som nogle spillere kan have i forhold til et ophold i 1. division.
Tipsmark2207 13:37          
Scoop! Må man sige:-)
MikkelF 13:47          
Håber at VB nu endelig har fundet en cheftræner, der kan få sat skik på tingene. Hans CV fejler i hvert fald ikke noget. Især ikke når man tænker på, at det er en 1. divisionsklub, han træder ind i.
Tror du nødvendigvis, det er nemmere at træne en klub i første division? Spillerne er jo tilsvarende ringere end de er på højere niveau. Jeg ved det ikke, men spændende, ja det er det afgjort :)
Allan FA 14:37          
Der må sgu være masser af penge i Ham Mr. Moldova
jonaspoulsen 14:44          
Endelig en klub som "satser" på trænerposten. Syntes ofte at mange klubber bruger en frygtelig masse penge på spillere, også ansætter de en lorte træner for at spare.

Her er det nærmest omvendt. Man har stort set kun signet "gratis" spillere, hvorefter man vælger at "investere" lidt mere på træner posten.

Om det så ender som et godt match må tiden vise.
Onsdag 20. marts