LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Officielt: Vejle Boldklub køber Mathias Hebo

| Danmark | 17 kommentarer
Lyngby Boldklub henter "gammel" kending hjem fra Norge
Skønt blik bag kulisserne til Hobros forårsopstart: Bip-tetst, motivation og hård fight
Vejle henter slovensk forsvarsveteran
Vejle køber dansk forsvarsspiller i Rosenborg
'Hvor er det sindssygt!': Halimi scorer KLASSEMÅL ved KMD Cup - se det her
Officielt: Vejle Boldklub køber Mathias Hebo
Foto: Vejle Boldklub
Vejle Boldklub bekræfter, at klubben har købt Mathias Hebo i Lyngby Boldklub og udstyret ham med en kontrakt til sommeren 2022.

Vejle Boldklub er nået til enighed med Lyngby Boldklub om et beløb, der sender den 23-årige midtbanespiller Mathias Hebo Rasmussen tilbage i Superligaen.

Handlen har efterhånden været under opsejling i nogle dage, og de to klubber har altså brugt noget tid på at finde et beløb, de begge var tilfredse med - men det er nu faldet på plads.

Midtbanespilleren har underskrevet en kontrakt, der løber til sommeren 2022.

- Jeg er stolt over at kunne trække den røde VB-trøje over hovedet. Det her er en stor traditionsklub og jeg vil arbejde hårdt for at være med til sikre Vejle Boldklub endnu en sæson i Superligaen, siger Hebo til klubbens hjemmeside.

- Det glæder mig meget at være her, og fansene kan altid regne med en helhjertet indsats fra mig i alle kampe. Det vigtigste for mig de næste seks måneder er at holdet overlever i Superligaen. Det vil jeg gøre alt for. Så jeg vil ikke tale så meget, men vise mit værd på banen, siger Mathias Hebo Rasmussen.

Mathias Hebo nåede halvandet år i Lyngby Boldklub, som han kom til fra FC Fredericia. Han er et produkt af FC Nordsjællands talentarbejde.

Med skiftet til Vejle Boldklub ender den 23-årige midtbanespiller desuden i en klub, som storebror Jonas Hebo Rasmussen også har spillet for. Jonas spiller i dag hos HIK i 2. division.


Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

17 kommentarer

UMURUM 18:17          
Jeg undrer mig en smule over skiftet. Vejle er en fin klub, men han havner måske i præcis samme situation efter sommerferien, som han gjorde i Lyngby...og hvad skal der så ske?

Nå...men god vind herfra, jeg havde håbet på, at vi ville have glæde af Hebo lidt længere, men hvis vi har fået en fornuftig pris (og forhåbentlig også videresalgsklausul) for ham, så er det også svært at sige nej til skiftet, hvis spilleren selv vil afsted.

Men der er bittert og et stort tab. Ingen tvivl om det.
Molle7100 18:27          
Super fedt
Hjerteligt velkommen Hebo junior ser frem til at se dig i den røde trøje
Havenisse 18:32          
Har hørt rygte om 100.000 euro uden klausuler
UMURUM 18:34          
^Jeg håber virkelig ikke, at det er korrekt...det er for lavt i forhold til niveau, Hebos betydning for Lyngbys hold, og fremtidigt potentiale.
Havenisse 18:37          
Ved heller ikke om det er rigtigt eller forkert, men passer dog meget fint på de meldinger om at Vejle ville give en halv mio og Lyngby have en mio og man så er landet tæt på midt imellem. Men man hører sjældent noget officielt om priser
Kirke 18:39          
Klasse. Og så lige en angriber med mål i støvlerne
Lange 18:42          
Vejle har simpelthen overført euro til Lyngby ??

Måske billigt, men altid noget Lyngby får bare lidt penge i kassen. Måske er der videresalgs klausuler med ?
Tirsdag 19. marts