Luk

Officielt: Vejle henter tidligere Udinese-back

| 3F Superliga | 7 kommentarer

Infoboks

Kolding IF - Vejle Boldklub
Sydbank Pokalen (11/12)
bet365 4,00 4,33 1,66

Vejle Boldklub har fredag annonceret, at de har skrevet under på en kontrakt med Ali Adnan, som tidligere har tørnet ud for Vancouver Whitecaps, Atalanta og Udinese.

Vejle Boldklub kæmper for at overleve i 3F Superligaen, og fredag har de så hentet en forstærkning ind til bagkæden, da irakiske Ali Adnan har skrevet under på en aftale.

Det meddeler klubben på sin hjemmeside.

- Jeg er glad for at kunne kalde mig Vejle-spiller. Vejle Boldklub er en historisk klub med stolte traditioner og gode faciliteter, og jeg ser det som min vigtigste opgave at hjælpe klubben til bedre resultater. 

- Jeg er klar til at arbejde hårdt og forhåbentlig gøre klubbens mange fans glade med mit spil. Sammen har vi en mission: overlevelse, udtaler Ali Adnan.

Den 27-årige irakiske landsholdspiller kommer til klubben på en fri transfer, da han har været uden kontrakt siden i sommers, hvor venstrebacken forlod Vancouver Whitecaps.

Adnan har tidligere været i italiensk fodbold, hvor han i alt står noteret for 68 Serie A-kampe for Atalanta og Udinese. Han kommer dog først i aktion for Vejle Boldklub, når landskampspausen er overstået.

Vejle Boldklub oplyser ikke om, hvor lang en aftale Ali Adnan har fået.


Af Raymund Nelausen
Onsdag 8. december
Tirsdag 7. december