LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Officielt: Vejle hyrer Sormani

| NordicBet Liga | 72 kommentarer
Officielt: Vejle hyrer Sormani
Foto: Vejle Boldklub
Vejle bekræfter, at de har hyret den 51-årige italiener Adolfo Sormani som ny cheftræner. Han tager en assistent og en fysisk træner med sig. 

1. divisionsklubben Vejle har en international trup med mange nationaliteter, og nu har østjyderne såmænd tilføjet endnu én i form af den italienske træner Adolfo Sormani. 

Sormani har skrevet en toårig aftale med Vejle. 

- Adolfo Sormani har været nummer et på vores liste. Det stod klart tidligt i rekrutteringsfasen, at de kompetencer en træner i Vejle Boldklub skulle besidde, formår Adolfo at rumme i alle facetter. Vi arbejder målrettet ud fra en strategisk plan om at få Vejle Boldklub tilbage i den bedste danske fodboldrække, og næste skridt på den rejse er, at vi har ansat Adolfo Sormani, siger Vejle-direktør Henrik Tønder til klubbens hjemmeside og fortsætter: 

- Vi får en rutineret træner med stor fodboldfaglighed, evnen til at arbejde med en trup med internationale spillere og vigtigst; at have øje for talenterne i klubben. Der er en klar ambition fra klubbens side om, at vi skal flytte os sportsligt. Investeringen i truppen, trænerteamet og sportslige sektor skal ses i det klare lys.

- Den første sæson på Vejle Boldklubs nye rejse var præget af en trup, som skulle sættes sammen hurtigt. Alle de handler, som er foretaget efter sæsonafslutningerne, er planlagt sammen med Adolfo Sormani og hans krav til den trup, som starter træningen op på mandag. Det her er et udtryk for den performance-kultur, vi ønsker at forstærke i Vejle Boldklub gennem en øget professionalisme.

Udover Sormani er landsmændene Giovanni Mazzella og Mario Rotondale også nye i Vejle. De er ansat som henholdsvis assistent og fysisk træner.

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond
Tirsdag 19. marts