Luk

Officielt: Vejle køber Falch fri i Lyngby

| 3F Superliga | 14 kommentarer

Infoboks

Carit Falch er netop blevet præsenteret som ny træner i Vejle, hvor han har skrevet en toårig kontrakt.

bold.dk kunne mandag afsløre, at Vejle køber sin nye cheftræner hos nedrykkerne fra Lyngby, og det er nu en realitet.

Klubberne bekræfter således skiftet tirsdag formiddag, hvor Vejle meddeler, at Carit Falch har fået en toårig aftale og møder spillertruppen første gang den 18. juni.

44-årige Falch overtog Lyngbys førstehold i starten af foråret, efter de kongeblå stoppede samarbejdet med Christian Nielsen efter en sløj efterårssæson.

Trods fine spillemæssige takter og flotte resultater i perioder lykkedes det som bekendt ikke Carit Falch at overleve med Lyngby, men han bevarer altså sin status som Superliga-træner med skiftet til Vejle.

Støt Lyngby Boldklub - forudbestil din 100-års jubilæumstrøje


Af Martin Schmidt

14 kommentarer

Confringo 10:34          
Det er virkelig skuffende at miste ham. Han må virkelig tro på projektet i Vejle, for hvis han rykker ned med dem og får en fyreseddel oveni hatten, så må han være milevidt fra eg ordentligt trænerjob fremover. I så fald vil han have to nedrykninger på cv´et - og samtidig er der sat et kæmpe spørgsmålstegn ved hans loyalitet med hans behandling af Lyngby in mente.
maarkap 10:43          
Jeg er spændt på at høre fra alle de Vejle tilhængere der ikke mente at Bo Henriksen, Allan Kuhn, Michaelsen osv. havde nok international erfaring til at være gode valg..
Vejle1891Boldklub 10:46          
Mange ville gerne have Bo Henriksen.
Carit Falch ser jeg dog som en yderst spændende træner! Jeg tror ikke, Vejle rykker ned med ham. Selvom han ikke kunne redde Lyngby, fik han alligevel skrabet mange point sammen
JytteRolf 10:47          
Tror ikke han holder sæsonen ud.
VB&LFCforever 10:53          
Jeg er spændt på at høre fra alle de Vejle tilhængere der ikke mente at Bo Henriksen, Allan Kuhn, Michaelsen osv. havde nok international erfaring til at være gode valg..
Tror ikke VB tilhængere mente at den nye træner skulle have international erfaring og at de 3 DK trænere du nævner så ikke var kvalificerede. Men med de sidste 2 trænere har en udenlandsk træner været "normen" og nok også derfor mange troede at det var et kriterie som ledelsen i klubben gik efter.

Men efter Henrik Tønder gik ud nogle dage efter at Constantin Gâlcâ ikke skulle fortsætte og sagde man også kiggede i Skandinavien, tror jeg vi fans tænkte at en dansk træner måske var en mulighed.

Af de ledige DK træner på markedet på det tidspunkt tror jeg mest jeg så folk hælde til Bo Henriksen (jeg selv inklusiv), men da FCM tog ham troede jeg måske ikke på en DK træner mere. Men det viste sig jo at være en mulighed alligevel.
AndersP! 10:55          
Selvom han ikke kunne redde Lyngby, fik han alligevel skrabet mange point sammen
Han lavede ét point i snit i 24 kampe. Det havde ikke været nok til at redde Lyngby over en hel sæson.
VivaV 11:37          
Synes sgu det er et fedt valg. Han udstråler autoritet og lækker fodboldforståelse. Det skal nok blive godt!
Søndag 13. juni