LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Officielt: Vendsyssel henter Eghan

| International | 4 kommentarer
Officielt: Vendsyssel henter Eghan
Foto: Vendsyssel FF

Som bold.dk kunne fortælle i morges har Vendsyssel sikret sig den 22-årige ghaneser Shadrach Eghan på en aftale, der gælder til sommeren 2019.

Nordjyske Vendsyssel har haft god gang i transferne på det seneste, og som bold.dk fortalte i morges har klubben nu sikret sig den 22-årige ghanesiske offensivspiller Shadrach Eghan fra hollandske Twente.

- Shadrach Kwesi Eghan viste rigtig lovende takter i sidste uge under prøvetræningen. Han besidder nogle helt fantastiske færdigheder vi normalvis ikke ser i den danske 1. division og Superliga. Han er ekstremt hurtig, har en fremragende teknik og er rigtig dygtig i mand-mand situationer – og vi er sikker på, at han bliver en gevinst for os i vores bestræbelser på, at opnå en top 3 placering i indeværende sæson, siger formand for det sportslige udvalg, Erik Rasmussen.

- Shadrach er en spiller fra en 'hylde' vi normalvis ikke kan skrive kontrakt med, men vi har fået forhandlet en rigtig god aftale på plads med såvel FC Twente og spilleren. Hertil kommer, at Shadrach har et stort videresalgspotentiale, hvilket altid er vigtigt for os når vi indgår aftaler med nye spillere, supplerer Vendsyssel-formand Jacob Andersen.

Eghans aftale med Vendsyssel gælder til sommeren 2019.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond
Torsdag 23. maj
Onsdag 22. maj