Luk

Officielt: Werner tager fire år mere i Leipzig

| Bundesliga | 7 kommentarer
Officielt: Werner tager fire år mere i Leipzig
Foto: Getty Images

Infoboks

Werder Bremen - RB Leipzig
Bundesliga (21/09)
bet365 4,33 4,00 1,72
NordicBet 4,15 4,25 1,76
Oddset 4,10 4,20 1,75

RB Leipzig bekræfter, at holdets store stjerne Timo Werner har forlænget sin kontrakt til 2023.

Timo Werner trodser rygterne og har skrevet under på en ny kontrakt i RB Leipzig. De to parter har nu papir på hinanden frem til sommeren 2023.

Det bekræfter RB Leipzig på sin hjemmeside.

- Vi er selvfølgelig meget glade for, at Timo Werner har besluttet at forlænge, så han kan fortsætte rejsen sammen med vores klub, siger sportsdirektør Markus Krösche til klubbens hjemmeside.

- Det er et meget positivt signal, og det understreger vores mål om at binde vores nøglespillere på den lange bane og etablere os selv i Bundesligaen.

- Det er en stor beslutning for ham, og derfor har han taget sig god tid, hvilket han også har fået lov til, siger Markus Krösche.

Leipzig-bosserne har tidligere på året været ude og sige, at Timo Werner skulle være velkommen til at smutte nu, hvis han ikke ville forlænge – men han bliver altså lidt endnu.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

7 kommentarer

mexicoz 15:06          
Stærkt signal. Og godt for ligaen. Også selvom der formentlig enten er indbygget en gentleman aftale, eller en decideret klausul. Under alle omstændigheder er det positivt at Bayern ikke bare kan nuppe ham gratis. Nu skal der punges ud.
Emilfu 15:07          
Nærmere.. "Werner forlænger, så Leipzig kan tjene store penge på ham om et år eller 2 når han erstatter Lewandowski i Bayern"
pibbles|FCBayern 15:25          
Jeg tror ikke at Bayern længere er interesseret. I så fald havde de købt ham.
MR. Buur 15:28          
Timo Werner har valg er meget forventelig, hvorfor tage til Bayern nu, hvor Lewandowski spiller på et uhørt højt niveau, Werner ville bare ende med at side på bænken og det udvikler ham ikke.

IMO er Werner et kæmpe talent, men han er ikke på niveau med de bedste angribere og det niveau kan han udvikle i en klub som Leipzig hvor han har en af de dygtigste trænere og en masse gode og offensive medspillere.
no name 15:34          
Tror ikke de tilbud/ mangel på tilbud han fik ikke var eftertragtet nok.
pibbles|FCBayern 15:48          
Jeg tror faktisk ikke, at Bayern som sådan ville se en Timo Werner som en direkte erstatning for Lewandowski, hvis det skulle være.

Derudover så har Bayern ikke spillet med den type angriber som Werner er i rigtig mange år.

Bayern bruger en typisk target-man som fylder godt i feltet og som både er god med fødderne og i hovedspillet. Og Timo Werner har sin hurtighed som spidskompetence. Han gør det absolut godt i Leipzig, men tror han vil skuffe stort i Bayern.
Alle Achtung 21:53          
Men flirten mellem ham og Bayern har nu været tæt nok. Rygtet siger jo at alt var på plads og Bayern og Werner hver især bare skulle sige ja. Ingen af dem sagde så ja og nu blev det så en forlængelse.. jeg havde regnet med han gik gratis næste år
Tirsdag 17. september