Luk

Officielt: West Ham henter stor Brentford-profil

| England | 8 kommentarer

Infoboks

Brentford - Norwich
Championship (27/10)
Oddset 2,20 3,45 3,15
bet365 2,30 3,40 3,10

West Ham har præsenteret offensiv forstærkning i form af 25-årige Said Benrahma, der kommer til efter en glimrende sidste sæson i Brentford.

Said Benrahma scorede 17 kasser og lavede ni assists for Brentford i sidste sæson, og nu skal kantspilleren forsøge at fortsætte målformen i Premier League.

Torsdag meddeler West Ham nemlig, at man har lejet Benrahma af Brentford for resten af sæsonen. 

Aftalen indeholder dog også en mulighed for at gøre skiftet permanent. 

Der var ellers tvivl om, hvorvidt handlen ville blive en realitet, da det i engelske medier tidligere fredag lød, at Benrahma havde dumpet det obligatoriske lægetjek, hvilket David Moyes dog efterfølgende afviste


Af Andreas Roesen og Martin Schmidt

8 kommentarer

DanishDelight 20:48          
Nå, så kom han til Premier League, tillyke til ham. Har dog svært ved at se hvordan Brentford kan være tilfredse med at leje ham ud HELE sæsonen uden et obligatorisk køb efterfølgende, men kun som en mulighed for West Ham. De må have betalt godt for den lejeaftale
TR1986 20:52          
Ja det virker underligt af Brentford. Jeg kunne forstå hvis de fik et kæmpe bud på ham, men en lejeaftale for så god en spiller i den alder virker mystisk. Når jeg iøvrigt kigger på Brentfords trup, så virker den lidt tynd når man tænker på hvor mange kampe de kommer til at spille i løbet af sæsonen. De har rigtig mange midtbanespillere, men kunne godt bruge en ekstra gardering til forsvaret og til angrebet.
Mester-Jones 20:54          
Det er også forkert, at der kun er mulighed for at købe ham. Han er solgt til West Ham med en obligatorisk købsklausul. 4 mio up front, 19 mio efter sæsonen + 5 mio afhængig af præstation m.v.
DanishDelight 20:58          
Så giver det bedre mening og lyder som et pænt beløb de får for ham.
keane10 21:41          
Klær West Ham at skifte lidt stil, at hente gode Championship spiller som Bowen og Benrahma til fornuftige priser og masser af potentiale. Istedet for dyre udlændinge som alligevel er b-klasse eller aldrende profiler på fri transfer. Tror Benrahma bliver et rigtig godt køb og er glad for at han næppe når at komme med i weekenden.
Søløven 21:49          
@Keane10, de kan ikke nå at registrere ham inden weekendens kamp, så du og Spurs slipper for ham :)

Dejligt køb, som dog skal spille sig på holdet i første omgang. COYI
Mandag 26. oktober