LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

O.G. glæder sig over Süper Lig-skifte

| Super Lig | 2 kommentarer
O.G. glæder sig over Süper Lig-skifte
Foto: Bursaspor

Infoboks

Istanbul Basaksehir - Rizespor
Superlig (21/04)
bet365 1,36 4,75 8,50
NordicBet 1,32 5,25 8,75
Oddset 1,32 5,00 8,00

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
Den tidligere FC Nordsjælland-spiller Oguzhan Aynaoglu er skiftet til Caykur Rizespor og glæder sig over at få chancen i den bedste tyrkiske række.

Den tidligere FC Nordsjælland-spiller Oguzhan Aynaoglu har i de seneste par sæsoner været lejet ud fra Bursaspor til klubber i den næstbedste række i Tyrkiet, men denne sommer er han rykket permanent videre.

Den 24-årige offensivspiller skal de kommende to år tørne ud for Caykur Rizespor.

- Jeg tog tilbage til Bursaspor og fik tilbuddet om at tage med dem på træningslejr, men jeg ville gerne videre og snakkede med træneren om det. Heldigvis endte det med, at jeg fik min spillerlicens, så jeg selv kunne finde en ny klub, siger Aynaoglu til bold.dk:

- Rizespor ville også have mig sidste sommer, men dengang ville Bursaspor kun leje mig ud til en klub i den næstbedste række, så det blev aldrig til noget.

- Det er en god klub, jeg er kommet til. Faciliteterne er fremragende, og klubben har rimeligt godt med penge og betaler fine lønninger, tilføjer Aynaoglu.

Rizespor-træner Hikmet Karaman er en af hovedårsagerne til, at O.G's skifte.

- Han har fulgt mig i flere år, både her i Tyrkiet og dengang jeg spillede i Danmark. Det var ham, der skrev mig på listen i Bursaspor i sin tid. Han stoppede som træner i klubben, men mit navn blev ved at være på listen, og klubben begyndte at følge mig på grund af ham, siger O.G, der glæder sig over at få chancen i den bedste række.

- Jeg er selvfølgelig ikke garanteret noget, men jeg er ret sikker på, at jeg i hvert fald får chancen for at bevise mig. Og så må det være op til mig selv at gribe den.

- Jeg glæder mig til at spille Süper Lig, for jeg tror det kommer til at passe mig godt. Man skal kunne spille i et højt tempo og bruge sin teknik i forhold til den næstbedste række, hvor det handler lidt mere om at slås for det, siger den tidligere danske U-landsholdspiller.

O.G. spillede i sin første halvsæson hos Bursaspor én kamp fra start og fire som indskifter i den bedste række. Siden er det blevet til 50 kampe og otte mål i den næstbedste række.

mikael@bold.dk

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

2 kommentarer

Salz 17:27          
Hvorfor er han ikke på landsholdet?
JamesMiz 19:30          
Det har han ikke niveau til nu men håber han går en fremragende sæson i møde så landsholdet kan komme på tale, men der er mange andre foran ham.
Fredag 19. april
Torsdag 18. april