Luk

OGS frygter dårligt ry til talent: Han filmer ikke

| Premier League | 10 kommentarer
OGS frygter dårligt ry til talent: Han filmer ikke
Foto: Getty Images

Infoboks

Manchester United - FC Astana
Europa League Gruppe L (19/09)
NordicBet 1,18 8,10 17,00
Oddset 1,16 7,80 15,00

Ole Gunnar Solskjær frygter, at Daniel James får en ry som en spiller, der filmer for meget. Det siger han til BBC, hvor han også slår fast, at det ikke forholder sig sådan.

Daniel James er startet på banen to gange for Manchester United, og lige så mange gange har den unge kantspiller modtaget gult kort for film.

Ole Gunnar Solskjær forsvarer dog sit nyindkøb, som han over for BBC kalder for en ærlig spiller. Manageren frygter, at Daniel James får et ry som en spiller, der filmer, men nordmanden mener ikke, at det er sandt. 

- Med den fart er en berøring eller et lille puf nok til at få ham til at falde. Jeg er 100 procent sikkert på, at der var kontakt mellem Daniel og deres forsvarsspiller. 

- Man kan se på videoen, at der var kontakt, og der var kontakt i Wolves-kampen. Han har været uheldig. Ingen af de to gule kort burde have stået, siger manageren efter nederlaget til Crystal Palace.

VAR kunne ikke bruges i situationen omkring det gule kort, men det kunne det i flere andre situationer i kampen mod Crystal Palace, hvor Ole Gunnar Solskjær føler sig snydt.

Han mener blandt andet, at Gary Cahill burde være vist ud, da han nedlagde Anthony Martial.

- Han er alene igennem med målmanden, og der bliver stoppet en oplagt målchance. Der er ingen tvivl, siger Manchester United-bossen ifølge BBC.

Derudover mener han, at Martin Kelly begik straffespark på både Anthony Martial og Marcus Rashford i anden halvleg, men ingen af gangene blev det dømt.

Manchester United fik et straffespark i kampen, der endte med et nederlag på 1-2. Det brændte Marcus Rashford dog.


Af Jonas Sand
Søndag 15. september
Lørdag 14. september