LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Også Absalonsen forlænger i Brøndby

| bold.nyt | kommentarer
Også Absalonsen forlænger i Brøndby
Angrebstalentet Johan Absalonsen er den seneste spiller, der har skrevet under på kontraktforlængelse hos Brøndby.

Den unge forward, der allerede havde fået divisionsdebut for B1913, inden han for et år siden kom til Brøndby, har udviklet sig som håbet under talenttræner Tom Køhlert i den senere tid, og han er fra årsskiftet indlemmet i Michael Laudrups førsteholdstrup på Vestegnen.
I dag skrev Absalonsen desuden under på en forlængelse af sin kontrakt hos de blå-gule, så han er bundet til klubben frem til 31. december 2006.

- Johan er et virkelig stort talent, og han har nogle rigtig gode kvaliteter. Han er hurtig, specielt på de første meter, målfarlig og så sparker han rigtig godt til en bold. Derudover er han en fin dribler, og engang imellem dribler han forbi en tre til fire mand i høj fart, forklarer talentchef Kim Vilfort om Brøndbys tillid til fynboens potentiale.
Johan Absalonsen har sin foretrukne plads på venstrekanten i angrebet, så der venter ham lidt af en udfordring, hvis han skal slå selveste Mattias Jonson af Brøndby-holdet.
Det ventes da heller ikke, den 18-årige spiller skal få sit gennembrud på seniorniveau allerede.

- Det er klart det bliver en hård overgang for ham. Overgangen til U-truppen for et år siden var hård for ham, da han slet ikke har været vant til at træne så meget, men det tror jeg nu nok han skal klare. Han har virkelig store fodboldmæssige kvaliteter og nu kan han spille sin chance i de kommende år, forsikrer Kim Vilfort.

Brøndby har benyttet vinterpausen til at sikre en række unge talenter på længerevarende kontrakter.
Før Absalonsen var det blandt andet Jonas Kamper, Kasper Lorentzen, Daniel Agger, Martin Arlofeldt og Henrik Kildentoft samt de mere rutinerede Kim Daugaard og Casper Ankergren.


Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Carsten Johansen
Torsdag 21. marts