Luk

Oke Akpoveta rykker tilbage til Sverige

| Superettan | 9 kommentarer
Oke Akpoveta rykker tilbage til Sverige
Foto: Getty Images

Frej Täby fra bunden af Superettan har hentet den 27-årige angriber Oke Akpoveta.

Efter et kort ophold i Aserbajdsjan hos Sabail er den 27-årige nigerianske angriber Oke Akpoveta tilbage i svensk fodbold.

Frej Täby, der er næstsidst i Superettan, meddeler således, at de har hentet Akpoveta tilbage til klubben.

Akpoveta spillede som Lyngby-ejet lejesvend for Frej Täby i Superettan i foråret 2016 og bidrog med hele 10 mål i 16 kampe.

I Danmark har Akpoveta spillet for Lyngby, Brønshøj og Brøndby.


Af Mikael Blond

9 kommentarer

Sebalist 15:55          
Hvorfor bliver der ved med at dukke artikler op om ham? Han gjorde intet nævneværdigt aftryk i Danmark, overhovedet. Der kan vel næppe være den store interesse for hans videre segunda karriere, herhjemme?
Inc 16:02          
Enig, føj han var dårlig
Tingbørge 16:24          
Klasseangriber
Daemon 16:27          
Ja, man kan godt undre sig lidt over nogle af beslutningerne om, hvad der skulle være relevant. På det seneste har der været nogle ret mærkelige artikler, såsom at Michael Jakobsen scorede i en træningskamp mod en sekundamodstander i Australien, og så den om en engelsk spiller, der blev suspenderet i sin klub i League One.

Inden man bliver overfaldet med de forudsigelige "SÅ KAN DU DA BARE SPRINGE ARTIKLEN OVER", så vil jeg stilfærdigt pointere, at det er en helt rimelig kritik, for hvis der kommer for mange komplet "uinteressante" artikler (for langt, langt de fleste læsere), vil de mere relevante drukne lidt i mængden. Bold.dk er vel blandt andet en populær side, fordi de normalt og generelt er gode til at afveje stort og småt nyt, indland og udland, rygter og bekræftede historier, interviews og kampreferater.

Men måske lidt mindre om Akpoveta vil være på sin plads :-)
Og godt, at De Ligt endelig kom på plads, så vi slipper for to-tre daglige opdateringer a la "De Ligt enig med Juve", "De Ligt landet i Torino", "De Ligt set i 3Falke Møbler på Via Delle Alpi" etc. :-)
kimTell 17:05          
Mon ikke agurketiden også præger bold.dk. en uges tid endnu.
MartinHerold 19:38          
Jeg ved nu ikke om han var så dårlig endda. Han overhalede jo nogle gange en forsvarsspiller.
kimTell 19:50          
Herold

Med bold?
Tirsdag 20. august
Mandag 19. august