Luk

Okkels-assist grundlagde Elfsborg-comeback

| Allsvenskan | 0 kommentarer

Infoboks

Elfsborg - Norrköping 2-1
Allsvenskan
11' 0-1 Sead Haksabanovic
24' 1-1 Simon Olsson
69' 2-1 Per Frick

Danske Jeppe Okkels lagde den næstsidste berøring på Elfsborgs udlignende mål i hjemmekampen mod Norrköbing, der trods et føringsmål tabte kampen med 2-1. Frederik Holst fik alle 90 minutter for Elfsborg.

I toppen af Allsvenskan stødte Elfsborg med danske Frederik Holst og Jeppe Okkels fra start sammen med Norrköping.

Elfsborg lå inden aftens kamp på en femteplads med samme antal point som Norrköbing, der indtog tredjepladsen på en bedre målscore.

Der var derfor en andenplads i syne for begge mandskaber, som med de tre point kunne kravle et enkelt et af slagsen forbi Djurgården IF på andenpladsen.

De tre point spillede gæsterne fra Norrköbing sig tættere på, da Sead Haksabanovic på et indirekte frispark en meter fra det lille felt bragede den korte aflevering op i nettaget til 1-0.

Tretten minutter holdt føringen for udeholdet, som efter 24 minutter kunne se deres danske modstander Jeppe Okkels sende en tværbold igennem deres felt, hvor Simon Olsson sparkede udligningen i kassen på tæt hold. 1-1.

Det uafgjorte resultat skulle holde helt til godt tyve minutter før tid. På et straffespark kunne Per Frick ånde lettet op, da målmand Felix Jakobssons hånd på bolden ikke var nok til at holde bolden ude af målet. 2-1 til Elfsborg.

Norrköbing havde ikke meget at skyde med i anden halvleg, og på trods af en større kontrol af boldomgangen formåede de aldrig for alvor at presse på for deres mål nummer to.

Da slutfløjtet lød kunne Frederik Holst, Jeppe Okkels og resten af Elfsborg-mandskabet dermed juble over en 2-1-sejr, der bringer dem op på en andenplads med syv point op til Malmö FF på førstepladsen.


Af Lasse Rene
Mandag 18. januar
Søndag 17. januar