LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Oklahoma-dansker rykker til St. Louis

| USL League One | 0 kommentarer
Oklahoma-dansker rykker til St. Louis
Foto: Oklahoma City Energy FC
Midtbanespilleren Sebastian Dalgaard forlader Jimmy Nielsens Oklahoma for at tørne ud for ligarivalerne St. Louis i 2017.

Den tidligere Marienlyst- og Brønshøj-spiller Sebastian Dalgaard har i de seneste to år tørnet ud for Jimmy Nielsens Oklahoma i den amerikanske USL Pro-liga, men sådan bliver det ikke i 2017.

25-årige Dalgaard rykker således til ligarivalerne St. Louis FC.

- Oklahoma tilbød mig en kontrakt, men jeg følte, det var på tide at prøve noget andet, selvom jeg har været meget glad for min tid i Oklahoma, siger Dalgaard til bold.dk og fortsætter:

- St. Louis har hentet den tidligere amerikanske landsholdsspiller Preki (Predag Radosavljevic, red) ind som ny træner, og han har tidligere vist i Sacramento, at han gerne vil spille god og boldbesiddende fodbold, og det vil jeg gerne være en del af. Det er en god mulighed for mig. 

Dalgaard erkender, at det var svært at sige nej tak til Jimmy Nielsen.

- Det er selvfølgelig lidt trist, for Jimmy har været rigtig god mod mig. Men han kender gamet, og jeg tror, han har forståelse for min beslutning. Jeg er sikker på, at vi kommer til at se meget til hinanden og besøge hinanden, når der er mulighed for det, siger Dalgaard og ser nogenlunde tilfreds tilbage på sæsonen, der endte med exit i Conference-semifinalerne:

- Jeg sluttede desværre af med en omgang kyssesyge og kunne ikke spille andet end en halvleg i de sidste fem kampe. Vi havde ikke været så godt kørende i de sidste to-tre måneder, og på den baggrund er det fint, at vi nåede semifinaler. Men samtidigt også lidt skuffende, fordi vi var så tæt på i den sidste kamp mod Vancouver.

Oklahoma har også meldt klubbens anden danske midtbanespiller Michael Byskov færdig efter denne sæson.

mikael@bold.dk

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikael Blond

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Lørdag 16. februar
Fredag 15. februar