Luk

Okosun bænket i OB: Aldrig enig som spiller

| 3F Superliga | 7 kommentarer

Infoboks

OB - SønderjyskE
Superligaen Nedrykningsspil (18/04)
Bet25 2,07 3,05 3,70
Oddset 2,10 3,15 3,90
bet365 2,00 3,40 3,75

OB's Ayo Simon Okosun er havnet på bænken, efter han ellers blev købt til klubben i oktober. Nogen vil altid trække nitten, men han er ikke enig i, at det bør være ham, siger han.

I oktober købte OB den 27-årige midtbanespiller Ayo Simon Okosun i FC Midtjylland, men i de seneste fem Superliga-kampe, hvor Okosun har været til rådighed, har han startet på bænken.

Således har han både været på bænken under Jakob Michelsen og Michael Hemmingsen, og det var ikke det, som Okosun havde håbet, da han skiftede til OB, fortæller midtbanespilleren til fanmediet obstruktion.dk.

Men sådan er det nogle gange i fodbold, og derfor vil Okosun køre på, selv om han ikke er enig i, at han bør være på bænken.

- Jeg går ud fra, der er sket det, at man har vurderet, der har været nogle andre, der kunne gøre det bedre. Det er sådan set den eneste forklaring, jeg kan komme på, siger han til obstruktion.dk og tilføjer:

– Det er jo en trup med mere end 11 spillere, så der vil altid være nogen, der trækker nitten, og det er man selvfølgelig aldrig enig i som spiller. Det er trænerens valg, og jeg må bare gå ud fra, de begge to har følt, der var nogen andre, der var i bedre form eller whatever.

– Jeg gør, hvad jeg plejer at gøre, og jeg klør på, som jeg plejer at gøre.

Han understreger, at han vil prøve at kæmpe sig tilbage ved at klø på.

Okosun er startet inde i 12 Superliga-kampe for OB i denne sæson, og han har fået fuld tid i ti af sine 17 Superliga-kampe for OB. 

OB's sæsonkortsalg er i fuld gang. Du sikrer dig dit kort her.


Af Jonas Dalgård

7 kommentarer

Blokvogn 17:40          
Du blev vejet og fundet for let i FCMidtjylland og nu i OB, det kunne være niveauet er for højt og du passer bedre i ACHorsens hvor du var fast mand og gjorde det godt. Det er ikke altid man skal følge de fleste penge, men kigge på hvor man passer ind.
Tubbe2905 17:56          
Ellers er OB hamrende elendige til at få udløst ellers dygtige spilleres potentiale. Som med Greve og Rømer (indtil skiftet) i Randers og AK i SønderjyskE som alle spiller klasser bedre end det lort der render rundt i Ådalen
Nickdkinter 18:09          
Rømer er jo piv ringe. Men ellers har du da totalt ret
ItsMcDuff 18:37          
Okosun skal nok komme ind omkring holdet igen. Ikke ligefrem fordi de andre imponerer..
steenbjoernen 19:52          
@Tubbe
Jeg tror ikke problemet er at man i OB er dårlige til at forløse spilleres potentiale - ihvertfald ikke med de spillere du bruger som eksempel. Jeg mener tilgengæld at vi i OB er ekstremt dårlige til at finde de rigtige forstærkninger til truppen. Vores rekruttering er den i særklasse dårligste i superligaen, komplet uden rød tråd eller langsigtet tænkning. Det skyldes nok også at klubben famler rundt uden strategi og ikke aner hvad det egentligt er man vil. Bare tag Okosun. jeg ved ikke om han var en spiller som J. Michelsen selv havde peget på, eller om han var Hemmingsens ide. Uanset hvad kan jeg ikke pege på en mere fejlcastet spiller i OB i nyere tid. Nu har Hemme og co. ikke løftet sløret for OBs kommende "strategi" endnu, men Hemme har luftet hvad det er for en slags fodbold han gerne ser OB praktisere og det er på ingen måde en spillestil som Okosun passer ind i. Ligeledes kunne enhver se at Okosun ikke er en spiller som på nogen måde passede ind i den form for fodbold som Michelsen i to sæsoner havde praktiseret i OB. Alligevel går man ud og henter ham og nu kan han så se fodbold fra OBs bænk, det skriger til himlen. Det er jo ikke fordi at Okosun er en dårlig spiller, han har nogle vanvittige spidskompetencer som man kan få meget ud af hvis man ellers spiller ham som han skal spilles for at fungere. Det gør OB ikke (heldigvis) og uden at man nødvendigvis skal dømme manden ude efter bare en sæson, så er det præcis hvad jeg havde forudset da man hentede ham.

Der er enormt meget galt i OB, spillere og JM kan ikke sige sig fri, men de klart største problemer er på ledelsesgangen. Nu kommer "strategi" 17.1524 snart, men lur mig om det ikke bare bliver gammel vin på nye flasker.
Nickdkinter 19:56          
Ja det er ledelsen som fejler Big time! Det er helt
Vildt! Vi er sgu ikk på vej frem. Utroligt vi ikk lære af det. Og utroligt de ikk kan se det på ledelsesgangen.
Maxbold 20:41          
Også svært når man ansætter Hemmingsen som har nul erfaring. Gf løftede holdet ved at hente JN og PC.
Måske bliver Hemme en udemærket sportschef om 5 år, men det er han ikke i dag, og det har forgængerne heller ikke været. PH uden erfaring, TC som vel blev valgt fordi han kan spille golf med onkel Niels.

Klubben kan kun flytte sig ved at ansætte en sportsdirektør med kompetencer og magt til at træffe beslutninger. Så må Niels lukke den hyggeklub som han kalder sportsudvalget. Hemme må så leve med en chef der kan lære ham faget
Tirsdag 13. april