Luk

Olafur Kristjansson færdig i Randers

| 3F Superliga | 98 kommentarer

Infoboks

Lyngby - Randers FC
Superligaen Grundspil (06/12)
Bet25 4,00 3,85 1,89
Oddset 4,10 3,75 1,87
bet365 4,00 3,60 1,90

Olafur Kristjansson stopper i Randers FC med øjeblikkelig virkning, meddeler klubben på sin hjemmeside. 

Cheftræner Olafur Kristjansson er færdig i Randers FC efter en skuffende start på sæson, meddeler klubben på sin hjemmeside. 

Det sker efter gensidig aftale. 

- Olafur og jeg har især i de seneste 3-4 uger haft flere samtaler om, hvad vi kunne gøre for få ændret tingenes tilstand i klubben. For det gør ondt at se os der, hvor vi er. Ólafur har vist mig en åbenhed, tillid og ikke mindst ærlighed, der er beundringsværdig og vinder min dybeste respekt. Han er en utroligt dygtig træner, og han er virkelig vellidt i hele organisationen.

- Der er en kæmperespekt for den måde, han har ageret på i en meget svær tid, men nogle gange så lykkedes det bare ikke, selvom mange ting gøres rigtigt, siger administrerende direktør Michael Gravgaard og fortsætter:

- Baseret på den åbenhed imellem os er vi enige om, at det bedste for klubben er, at han stopper som cheftræner. Jeg er rigtig ked af at klubben, Ólafur og jeg ikke er lykkedes bedre i denne sæson, og nu er det min opgave at finde en, som sammen med resten af det sportslige team kan tage over og få os væk fra bunden af Alka Superligaen.

Randers meddeler ikke videre om, hvem der tager over for islændingen.

Støt Randers FC og støt vores sponsorer.


Af Mikael Blond
Fredag 4. december
Torsdag 3. december