Luk

Olafur Kristjansson: Lever godt med presset

| 1. Division | 0 kommentarer

Infoboks

Viborg FF - Esbjerg fB
1. Division Oprykningsspil (16/04)
Oddset 1,90 3,40 4,20
bet365 1,95 3,30 4,00

Når Esbjerg fB mandag går ind til klubbens første kamp i oprykningsspillet i 1. division, så skal spillerne gå på banen med en jagtmentalitet. Sådan lyder det fra Esbjerg-træner Olafur Kristjansson.

Esbjerg fB spiller mandag klubbens første kamp i oprykningsspillet i 1. division. Til kampen vil klubbens cheftræner, Olafur Kristjansson, se spillerne have en jagtmentalitet på banen, siger han til klubbens hjemmeside.

- Vi kender naturligvis vores position i rækken, men det fylder intet i vores forberedelser. Det, vi fokuserer på og har italesat i hverdagen, er, at vi skal jagte. Det er den mentalitet, der skal give os succes på både kort og lang sigt, siger Kristjansson og tilføjer:

- Der er et stort pres på os, og det er vi bevidste om. Det har der været siden dag et i sæsonen, og sådan skal det være i en klub af EfB's størrelse, så det er velkendt, og vi lever godt med det.

- Vi ser frem til at møde de bedste hold i rækken nu i et intenst program, og vi skal gå ind i det uden frygt for at miste men i stedet med en stor sult og tro på egne evner. 

- Det kræver mod at angribe, og det er vores indgangsvinkel til resten af sæsonen, siger Olafur Kristjansson til klubbens hjemmeside.

Esbjerg er inden mandagens kamp mod FC Fredericia nummer tre i oprykningsspillet med 48 point.

 Der er et point op til Silkeborg på andenpladsen, mens Viborg er helt i front med 56 point.


Af Krister Olsen
Tirsdag 13. april