LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Ole N: Begrænset præg fra mig denne vinter

| SønderjyskE | 4 kommentarer
Ole N: Begrænset præg fra mig denne vinter
Foto: Vendsyssel FF

Infoboks

SønderjyskE - AC Horsens
Superligaen Pulje 1 (31/03)
bet365 2,15 3,50 3,30
NordicBet 2,21 3,40 3,30
Oddset 2,05 3,45 3,60
Stream Vejle Boldklub – SønderjyskE på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
Vendsyssels nye sportsdirektør Ole Nielsen kommer til at læne sig op ad de nuværende kræfter i klubben i vinterens transfervindue, men er klar til at aktivere sit netværk.

Ole Nielsen er ny sportsdirektør i Vendsyssel, og han vender dermed tilbage til Superligaen for første gang siden bruddet med Randers i foråret 2017.

Den garvede sportsdirektør glæder sig til igen at være en del af dansk fodbold og Vendsyssel.

- Jeg har fulgt det her nordjyske projekt på tæt hold, fordi jeg bor i Aalborg, og set, hvordan klubben har udviklet sig specielt det sidste halvandet år. Det vil jeg gerne være en del af, siger Ole Nielsen til bold.dk, og han har savnet Superligaen:

- Jeg har selvfølgelig savnet det, men jeg må også sige, at jeg havde brug for at trække stikket i en periode efter mit stop i Randers. Det var jo den omgang, det nu engang var, siger Nielsen med hentydning til uenighederne med daværende direktør Michael Gravgaard.

Ingen rust her
Ole Nielsen har altså ikke været i job siden sit brud med Randers for godt og vel halvandet år siden, men den nybagte Vendsyssel-sportsdirektør har ikke hvilet på laurbærrene.

- Jeg er langt fra blevet rusten, og jeg har fulgt rigtig meget med og set rigtig meget fodbold, alt fra Superliga og 2. division til norsk og svensk fodbold, og jeg har plejet mit netværk rundt omkring i Skandinavien og Europa.

Ole Nielsen kommer formentlig ikke til at sætte det helt store præg i det igangværende transfervindue - og dog.

- Jeg håber, jeg kan bidrage med rigtig meget efter mine 9-10 år i Superligaen, men jeg kommer til at skulle lytte rigtig meget til trænerduoen og bestyrelsesformand Jacob Andersen om deres planer og tanker om dette transfervindue.

- Det bliver nok begrænset, hvad jeg kommer til at præge det her vindue, men jeg skal selvfølgelig aktivere mit netværk og se på nogle muligheder, selvom det nok ikke er så meget mere, vi skal agere på.

- Der vil nok stadig være aktivitet både ind og ud, og der kommer jeg til at læne mig opad den nuværende stab, siger Nielsen.

Var tæt på Göteborg
Ole Nielsen fortæller, at der har med jævne mellemrum har været henvendelser til ham fra ind- og udland, men af forskellige årsager er en aftale først kommet på plads nu med Vendsyssel.

Kort før jul blev han sat i forbindelse med IFK Göteborg, som han ragede en anelse uklar med undervejs på grund af en halvdårlig telefonforbindelse. Nu er begge parter dog kommet videre.

- Der ringede en journalist på et tidspunkt, hvor jeg var i Spanien. På en halvdårlig forbindelse troede jeg faktisk, det var en fra klubben, der ringede, siger Ole Nielsen med et grin.

- Han var meget velinformeret omkring møder, jeg havde afholdt, og jeg fandt først ud af lidt inde i samtalen, at han ikke var fra ansat i klubben, og så spillede jeg med og sagde, det var en attraktiv klub.

- Men det korte og det lange er, at klubben var træt af, at der var sivet ud igen fra dem. Så vi har fået det snakket stille og roligt igennem efterfølgende, lyder det muntert fra Ole Nielsen.

Ole Nielsen har tidligere været i SønderjyskE, Viborg og altså senest Randers.

sara@bold.dk

Stream Vejle Boldklub – SønderjyskE på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Sara Margren
Lørdag 23. marts