LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Ole N. om Roerslev: Vi stiller med de bedste

| Danmark | 10 kommentarer
Vendsyssel-fyring deler vandene: 'Timingen er helt forfærdelig' - 'Nej, timingen er jo god!'
Ny Vendsyssel-træner: Dét skal jeg bidrage med inden skæbnekampe
Bekræftet: Peter Enevoldsen bliver midlertidig træner i Vendsyssel
Avis: Kvindetræner skal redde Vendsyssel fra nedrykning
Vendsyssel smider bombe før skæbnekampe: Jens Berthel Askou fyret
Ole N. om Roerslev: Vi stiller med de bedste
Foto: Getty Images

Vendsyssels sportsdirektør Ole Nielsen fastslår, at andre spillere har stået foran FC København-ejede Mads Roerslev i køen.

FC København udlejede i vinter Mads Roerslev til Vendsyssel i håbet om, at den 19-årige back kunne få en masse minutter i benene.

Sådan er det dog ikke gået. Roerslev har blot spillet fem kampe for Vendsyssel og har ofte slet ikke været en del af truppen.

Ståle Solbakken sagde i april, at backens lejeophold havde været en fiasko, men medgav, at Vendsyssel-træner Jens Berthel Askou stiller med de bedste.

- Roerslevs ophold har været en fiasko. Jeg ved ikke, hvad der er sket. De er ikke løbet fra nogen aftale, for træneren vælger de bedste, sagde Ståle i april.

- Men han havde tilbud fra tre-fire klubber, så det er dumt at tage til en klub, hvor de ikke bruger ham. Men det kan vi ikke styre.

Vendsyssels sportsdirektør Ole Nielsen vil ikke gå så langt at kalde det en fiasko, men fastslår, at andre spillere har stået foran Roerslev i køen.

- Det må stå for Ståles egen regning. Der er også nogle ting, vi ikke har været tilfredse med undervejs, siger Ole Nielsen til bold.dk og tilføjer:

- Vi spiller med de 11 spillere, vi føler, er de bedste, og det tror jeg også, at Ståle gør i FC København.

- Vores vurdering er, at der har været andre, som har stået foran Mads på den position, han spiller, og det er sådan, det har været, lyder det fra sportsdirektøren.

Ole Nielsen blev ansat som sportsdirektør i Vendsyssel den 10. januar og var derfor ikke manden, der hentede Roerslev til klubben.

Mads Roerslev har spillet 13 førsteholdskampe for FC København.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Sara Margren

10 kommentarer

turbocharlie 10:50          
Tænker aldrig at i kan låne en spiller af FCK igen, så det er hvad i har fået ud af det, tænker jeg :)
Snigskytten 11:03          
Man kan jo ikk garantere folk spille tid...
AndersTheMan 11:03          
Hvorfor ikke?

Det er jo ikke Vendsyssel der har gjort noget forkert. Det er bare Roerslev der ikke er god nok.
forza samp 11:08          
Det et mærkeligt interview og lyder til at Ole N. har fået noget forkert oplyst af journalisten omkring hvad Ståle har sagt.

Ståle : VFF har intet galt gjort. De stiller blot med de 11 bedste fra start

Ole N : Vi stiller med de bedste 11 fra start! Det må Ståle kunne forstå.
Pep Guardiola 11:29          
Forza samp, enig. Lyder til de er enige. Dertil er det vel fair nok at Ståle ærger sig over udfaldet, selvom det som han selv siger, ikke er nogens skyld. Bare ærgerligt og en misset mulighed for Roerslev.

En non-sag.
Footballfreakforever 12:04          
AndersTheMan

Vendsyssel ville leje ham, og FCK sagde ja. Men FCK havde nok fundet en anden klub til han, hvis de vidste, de ikke ville bruge ham alligevel. Derfor kommer de nok ikke til at kunne leje spillere i FCK igen, fordi de lejer en spiller, de ikke bruger. Det er dem, der valgte at leje en spiller, de ikke mener er god nok.
Bobby Wrenøe 12:09          
Man kan vel altid gå ud fra, at hvis man ønsker at låne en spiller af en anden klub, at man så har gjort sin scouting tilfredsstillende og har intention om at skulle bruge vedkommende. Ligeledes at man er ærlig nok i forhandlingerne til at sige om det er med henblik på start 11 eller som backup.

Når man som ejer af en spiller vælger at udlåne et talent (måske ikke talent nok?) er jeg overbevist om, at man vælger en klub, som har solgt sig selv bedst som potentiel udvikler af talentet - i form af intention, potentiel spilletid, typen af spil på banen og kvalitet af modstandere i den liga de spiller i.

Selvfølgelig skal låneklubben altid stille med bedste 11 og dermed er der intet "galt". Men noget er alligevel galt, idet baggrunden for lånet så ikke har været korrekt. Scouting eller salgstalen fra låneklubben.

Grundlæggende har de spildt Roerslev et års fodbolderfaring han kunne have fået et andet sted. Og for en ung knægt er det f...... meget - væk fra familie, venner og spilletid.

Non-sag ?? måske

Diplomatisk udmelding fra Ståle/FCK ??
Fredag 24. maj