Luk

Oliver C. fik nyt clean sheet i sikker OB-sejr

| 3F Superliga | 17 kommentarer

Oliver Christensen holdt igen buret rent, da OB søndag slog AC Horsens med 3-0 i Superligaen. Unge Mads Frøkjær-Jensen både scorede og lavede assist.

OB slog i seneste runde FC Midtjylland på udebane i Superligaen og skulle søndag forsøge at følge op på den flotte sejr hjemme mod AC Horsens, som i seneste runde spillede 1-1 mod Esbjerg.

Hjemmeholdet gav i kampen debut til Kingsley Madu, mens AC Horsens havde Jannik Pohl med igen.

OB satte sig på kampen fra start, og der skulle heller ikke gå længe, før hjemmeholdet kom i spidsen.

Bashkim Kadrii kom til bolden i feltet og fik afsluttet, og da Horsens-keeper Michael Lansing kun kunne halvklare forsøget, fulgte Mads Frøkjær-Jensen op og sendte bolden fladt i nettet til 1-0.

OB-presset fortsatte efterfølgende og pressede flere gange på for en scoring. Den kom fem minutter før tid.

Her udnyttede hjemmeholdet, at Michael Lansing ikke fik taget sig godt af bolden, og så kunne Sander Svendsen score til 2-0.

Efter pausen var Horsens langt bedre med, og gæsterne viste tænder flere gange i starten af anden halvleg, hvor et par indlæg ind mod Ayo Simon Okosun gav hjemmeholdet problemer.

Knap en halv time før tid kom der dramatik, da Ramon Leeuwin og Nicolai Brock-Madsen kom i infight.

OB-forsvareren slog ud efter Horsens-angriberen og fik rødt kort, mens Brock-Madsen fik gult.

Horsens havde efterfølgende bolden mest, men havde svært ved at skabe det helt store over for en påpasselig OB-defensiv.

Knap fem minutter før tid fik OB i stedet lukket kampen definitivt, da indskiftede Anders K. Jacobsen blev spillet fri i feltet og fra en spids vinkel sparkede bolden fladt i nettet til 3-0. 

Resultatet betyder, at OB rykker op på en tredjeplads i tabellen side om side med AGF.

OB's unge målmand Oliver Christensen er nu oppe på syv clean sheets i sæsonen. Det har kun FC Midtjylland og Jesper Hansen gjort bedre. 


Af Mikkel Nøhr

17 kommentarer

Triple I 15:57          
OB kunne have vundet den kamp i undertal fra start af. Horsens er intet end et par to-meter-høje mænd at smide ind de sidste ti minutter, når man alligevel er bagud.
Antikeglen 15:59          
Tag nu og stop Bo, du fører klubben til en sikker nedrykning.
bruger 150809 16:02          
Delac må komme i spil til næste kamp , røv dårlig Horsens målmand Skyld i alle 3 mål.
Første mål må han ikke slå den lige ud i midten , det var den afslutning ikke til , 2 mål dårligt kommet ud .
3 mål giver sig selv afslutning , angriberen skyder lige på målmanden og lukker den klodset mellem benene.
Men fortjent sejr til OB .
Vi laver for mange fejl og skaber intet.
Jensen99 16:03          
Endnu en svag indsats af AC. Der skal ske noget helt andet inden man bliver HELT isoleret i bunden. Bo Henriksens taktiske indstilling er totalt forfejlet og der skal ske noget helt nyt. Desværre tror jeg ikke på det. AC styrer sikkert mod 1. div.
Tommy Poulsen 16:09          
Jeg plejer at have en naiv tålmodighed med de gule... Men selv for mig er tålmodigheden sgu ved at være brugt op! Vi går på banen til hver kamp med samme formation, samme manglende ambition, og samme rådvildhed. Pohl spiller den rolle som dybdeangriber han ikke er interesseret i, Okosun tosser rundt og ligger boldene af efter tilfældighedsprincipper, Hansson er den mindst fødte anfører på hele holdet, Lansing koger rundt i målet og Prip ligner en konfirmand i et skydetelt i Dahlgaards Tivoli... Og manden der skal rette skuden op står og fyrer de samme floskler af både før og efter kampen, men virker ikke til at reagere på træningsbanen.

Jeg ved ikke om det som sådan er træneren Bo Henriksens skyld, det synes jeg vel egentligt ikke for han agerer jo bare med en spillertrup der ikke kan finde hinanden, og som mand for mand ikke har niveau til andet end det vi spiller til. Jeg synes i langt højere grad det er Manager/sportschefen Bo Henriksens skyld, fordi han på ingen måde har fået sammensat en trup med den rette styrke og kvalitet. Det virker til at vi har forsøgt at teste af hvor lavt man kan skrabe budgettet før det går galt...

Den rationelle løsning ville vel være at se om det hjælper med en udskiftning på trænerposten, en beslutning jeg efterhånden bifalder. Jeg er dog ikke sikker på at der findes en træner der kan vende den skude vi selv har boret hul i bunden af.

Jeg tror vi skal en tur ned og vende i 1. Div, men jeg håber jeg tager fejl.
brefsgaard 16:24          
Hvis Horsens ikke er at finde i 1div næste sæson så må julemanden næsten eksistere.
Jensen99 17:26          
Mon der efterhånden ikke er nogen i AC der skammer sig over at man ikke fik Finnbogasson retur da muligheden bød sig. Nu sparker han Vejle retur. Det er ringe købmandskab.
Mandag 21. oktober